Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tygodnik "NIE" w internecie |
Harcerskie drużyny wodne współpracowały z klubem wioślarskim. Korzystały one z przystani, sprzętu, a także brały udział w regatach na prawach członków sezonowych. Nie przestrzegano rygorystycznie konieczności opłacania wysokich dla większości uczniów i harcerzy składek członkowskich. W maju 1926 r. podczas obchodów "Tygodnia Harcerskiego" razem z innymi osobistościami życia społecznego do komitetu organizacyjnego tej uroczystości zaproszono wiceprezesa klubu wioślarskiego, Władysława Szwejcera. Był on także członkiem Koła Przyjaciół Harcerstwa w Łomży. Studia Łomżyńskie nr VII Wydawnictwo Łomżyńskiego Towarzystwa Naukowego Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tygodnik "NIE" w internecie |
Dawno nie widziałem żadnych nowych zdjęc Beaty.
|
|
|
|
Witam! Czy był ktoś w tym nowym sklepie na Dmowskiego?
|
|
Witam! Czy był ktoś w tym nowym sklepie na Dmowskiego?
|
|
jaki typ po co z innego tematu sciagasz te foty i czy one sa smieszne zastanowiles sie??chyba nie...zastanawiales sie zeby zmienic klimaty(po paru godzinach od tej wypowiedzi beda ludzie pisac cos takiego:wiem ptysiu ze ci dokuczaja i ze jestes dobrym czlowiekiem nie twierdze ze tak nie jest ale co ty robisz nabijasz sobie tylko posty po co??[czekam na uzasadnenie od ciebie ptysiu91])
|
|
Większość z nas się chyba raczej uznaje się za niedzielnych pstrykaczy , lub też w ogóle się nad tym nie zastanawia lecz tak jak napisałeś po prostu robimy zdjęcia bo to lubimy ;) A tak przy okazji nauki, w najbliższym czasie postaram się zorganizować warsztaty fotograficzne "studium rąk" w których weźmie również udział Pan Bolesław Deptuła i prawdopodobnie również Leszek Wiśniewski. więc będzie okazja do podpatrzenia starych wyjadaczy ;) Bliższe informacje podam w najbliższym czasie na forum fotolomza.pl
|
|
BOMBAY.TV :P ? ahaha stare to ale dobre :) kiedyś sie w to bawiłem pozdroo --------------- ...Po huku, po szumie, po trudzie Wezmą dziedzictwo cisi, ciemni, mali ludzie.
|
|
ale mnie niama :(
|
|
wiecie co? podobają mi się te koszulki!!!! chyba sobie kupię:)jedną:P
|
|
no cóż, wszystkie reprezentacje gustują w tym samym guście
|
|
http://www.grapheine.com/bombaytv/playuk.php?id=589876
|
|
To nie to. Odchodziła od Świerczewskiego. Teraz jest przebudowana i ma inną nazwę. Pozdrowienia. rudy błazen z druhem
|
|
Przeczytaj ostatnią bezcenną i wszystko będziesz wiedział.
|
|
?
|
|
Sory , pokazało błąd , a jednak wrzuciło.
|
|
SZKOŁA BUDOWLANA NA ZJEZDZIE RONDO ITP?? OBOK SZKOŁY NR.2 CHYBA --------------- ...Po huku, po szumie, po trudzie Wezmą dziedzictwo cisi, ciemni, mali ludzie.
|
|
Później to był medyk , zdjęcie jest wcześniejsze.
|
|
MEDYK BYŁ WCZEŚNIEJ A PÓŻNIEJ CHYBA BUDOWLANKA ALBO ZA BUDOWLANKĄ BYŁ MEDYK NIE PAMIĘTAM DOKŁADNIE TERAZ TAM JEST JAKIEŚ LO. --------------- ...Po huku, po szumie, po trudzie Wezmą dziedzictwo cisi, ciemni, mali ludzie.
|
|
Tak częściowo masz rację, bo w tej chwili jest to część Aleji Piłsudskiego, ale kiedyś miała inną nazwę i była samodzielną ulicą i zaczynała się jak napisałem wcześniej od Świerczewskiego. Powinieneś ją pamiętać. Jeżeli tym razem nie zgadniesz w następnym poście podam jej nazwę. Pozdrowienia. Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Zona kupiła kupe fajnych ciuszków dla dzieci, maja jej duzy wybór ponoc jest tez niezły wybór młodziezówki w bardzo przstepnych cenach sprzedaja na kg i z wieszaków. Mnie kupiła polara za 19 zł.( mogła byc bardziej rozrzutna) sobie ekstra sweter "olsena" za 29 zł. Jak znam zycie chyba na tych jednych odwiedzinach sie nie skonczy. apostata
|
|
Kefas, rzeczywiście chodzi o Gwardii Ludowej. Zaczynała się od Świerczewskiego a kończyła przy gazowni. Zdjęcie jest z połowy lat 70 i tam te budynki stały. Tam gdzie jest przystanek czerwoniaka koło Rampy. Pozdrowienia.
|
|
dlaczego 18-stka chłopaka zawsze kojarzy się z dmuchaną lalą?? a może pomysleć by nad powazniejszym prezentem w końcu chłopak wchodzi w "dorosłe" życie...
|
|
Mi się podoba Łomża, Narew, zielone lasy i łąki. Podobaja mi się otaczający mnie ludzie, podoba mi się moje życie. Podoba mi się kiedy mi w nim nie przeszkadzają. :)
|
|
Niedawno przy ulicy Polowej (za Radmarem) wściekły pies ( najprawdopodobniej Pitt bull) pogryzł małego pieska. Podobno wygryal mu wnetrzności. Potem przyjechała policja i go zabrali. A właścicielka psa pojechala z nim do weterynarza.
|
|
I z tobą Zbychu też .
|
|
To fajnie, że sie ze mna zgadzasz. Mam pytanko kiedy była taka zabawa ? B o ja nie wiem neta mam 2 miesiące, ale wcześniej nie dodawalem innych informmacji.
|
|
http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=49179&t=49179
|
|
Ale wogule tych psów nie powinno sie trzymać w blokach a jaki juzto tak jak napisal Tyku ze trzeba kagańce zakładaćdla takiego psa...
|
|
i tematy sa caly czas aktualne Wojti1000 patrze ze jesteś nowym forumowiczem ??
|
|
fajnie
|
|
wierza ciśnień w Lomży
|
|
|
Wracajac do zdjęcia które zamieścil Domino teraz jest tam supermarkte
|
|
"Po trzecie: drogo. Za każdy pojedyńczy wjazd trzeba płacić 2 zł a są dwa wyciągi, czyli 4 zł za wjazd. Karnet na 3 godziny kosztuje 30 zł w weekend, a w pozostałe dni 20 zł. " czytaj ślepaku posty innych
|
|
|
|
Jeśli studia są formą ucieczki przed służbą, to co w tym dziwnego?? Tak sobie można studiować lat 6, 7, 8... To są tzw. pacyfiści..:D Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
ja też poproszę: domino1292@wp.pl
|
|
je tez bym poprosil ziomek22@wp.pl z gory dziekuje Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
ale wy sie bulwersujecie! Obyloby sie bez tego tematu, ale jak juz jest to coz. Kazdy ma prawo jesc i pic! to rzecz ludzka! raz jeden prowadzi a pozniej drugi ...proste:)
|
|
Widziałem osobiście Ich ćwiczenia wyglądało bardzo profesjonalnie. Pozdrawiam chłopaków ;)
|
|
Kup mu coś pożytecznego, co zawsze się przyda :P ;).
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Do więzienia sadzać niedość, że mają kupę kasy z dopłat unijnych to jeszcze wyjęci spod prawa.. apostata
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |