Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
skąd my znamy ten język..? |
Obelix czy mógł byś sobie darować te hmmm hahaha hihihi ? bo powiem ci szczerze staje się to niezbyt śmieszne bo wiesz ja ci nie docinam rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: skąd my znamy ten język..? |
ok i spoko
|
|
|
słyszysz?.............. ............................... .............................. ................................... faceci w lesie cię wołają .......pędz tam ehehhehe
|
|
Obelix (82.139.166.---) Data: 18-03-12 01:26 zezol nie ja pierwszy ci to mówię. i nie mam zamiaru wojować z kim kolwiek, bo po co? Obelix (82.139.166.---) Data: 18-03-12 01:32 maruda znowu polewam , zezol przyłączasz sie czy wyciągasz działa "nawalone" Autor: maruda (---.2.techtel.pl) Data: 18-03-12 01:42 Nie będę grzebał w postach żeby ci pokazać gdzie klałes jak szewc bo to było by bez sensu :):) Baw sie z nami, ale nie przeklinaj bo to wcale nie jest potrzebne , mozna komuś dopiec bez takich słów :):) A zresztą pij z nami zezus i zachowuj sie :):) Byle jak ale sie zachowuj :):):) Przytoczyłem wczorajsze posty czy to jest wojowanie , zezol sorry ale ty jak nie masz wroga to go na siłę szukasz. Ale jak czerpiesz z tego przyjemność to baw się dobrze. Ot i cały problem, jak ty to piszesz " Żegnam ozięble "
|
|
a tak, a propos : Masumi to coś ze złotych COTY'ów ? jaka nuta : serca , głowy czy bazowa ? rudy błazen z druhem
|
|
zezowata gębo słuchasz z lasu cię faceci wolajo idz tam do nich a nie forum pierdolami zasmiecasz !!!!!!!!!!!!!!!! kolejny dorosly dzieciak pierd*****y
|
|
Szkoda, że właściciel zgubionych kluczy nie dopisał także numeru bloku i mieszkania, wtedy sam byś go odwiedził :>
|
|
|
jestesmy w Polsce kittka :) ale to mile apropo flimu. bardzo lubie amerykanskie klimaty. bo troche je poznalem:) cos ode mnie dla Ciebie :) http://www.youtube.com/watch?v=NMNgbISmF4I
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Zdjęcie lub nieco dokładniejszy opis psiaka.
|
|
1. Może dlatego że w społeczeństwie jest taka tendencja do obsmarowania wszystkich za wszystko. 2. Jest taka potrzeba i ludzie piszą co myślą (oczywiście nie mowie tu o głupich postach takie jak wpn umieszcza albo bez celowe wyzwiska i przekleństwa) 3. Ryba psuje się od głowy sami widzicie jaką postawę przejawiają dziennikarze i politycy w telewizji i w radiu/o napychają ludziom głowę i człowiek odreagowuje np: na forum. 4. Mentalność polaków.
|
|
zostań Omanio :) a ja zaczynam już ... http://www.youtube.com/watch?v=A8a6kHQN9BA&feature=related rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |