Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
szlaban na supermnicha w Kanadzie |
Własnie tego sie obawiam,Tylko ,że ta zocha waży ok 92kg.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: szlaban na supermnicha w Kanadzie |
Zapraszamy do udziału w pierwszym takim wydarzeniu w okolicy! RANDKOWY ZAMBRÓW- FAST DATE!! Zapraszamy mieszkańców woj. łomżyńskiego na WYJĄTKOWĄ ZABAWĘ! Zapisy już trwają przez stronę www. Różne grupy wiekowe. www.secret-service.org.pl Wśród uczestników rozlosowana zostanie bluetooth Samsung dla Pana i biżuteria dla Pani! Poznane pary mogą liczyć na kawę i herbatę po imprezie, by poznać się bliżej.
|
|
Hahaha coś chciałem napisać ,ale i tak wiadomo co miałem na myśli.
|
|
mały :) Pewnie o tym samym pomyślałem :) Kasia..
|
|
Na 100%
|
|
jaka może być przyczyna że cs mi nie odpala wogóle na windows 7 ? ktoś wie??? :P
|
|
Otwieram kolejna dyszkę :):) Tym :):) [ur]http://www.youtube.com/watch?v=Z0700MnXyDo&feature=related Słoneczko:):) Kasia..
|
|
Więc zdania są podzielone. Wybór należy do kupującego. Pomimo że auta pozyskują coraz nowsze technologie i wyposażenie to jednak myślę, że zasada 3F ma swoje zastosowanie, czyli żadnych Fiatów, Fordów i Francuzów. rudy błazen z druhem
|
|
zezuś :):) Zakładaj i nie stękaj :):) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
I czego tu się dziwić? Ze skarbu państwa mają sporą kasę, niedawno zbierali kolędę, a jak krzyknął w kościele że trzeba zmienić na letnie opony to sami się zabijacie żeby chociaż donieść kasę na czas i już nawet nie wspomnę o haraczach za ślub, pogrzeb czy inne. Jak tak dalej pójdzie to tylko biznesmenów będzie stać na to, by być wierzącym. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |