Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy peło-kakałowe to też dzikie świnie? |
a nie lepiej kupić nową ???? bo latanie to nie na długo pomoże
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy peło-kakałowe to też dzikie świnie? |
Wstałam se rano, patrzę a tu aż 33 odpowiedzi w moim temacie, pomyślałam że może aż tyle propozycji stron z grami a tu proszę.... jak zwykle gadanie o niczym...wielkie dzięki...:/ ale jesteście.... Masumi - co do książek to ja już sie mnaczytałam swego czasu, na razie mam dość....:)
|
|
Na Krytą - 12 zł - Normalny, 10 zł - Ulgowy Trybuna od rzeki - 7 zł
|
|
przestań mały ok :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Taki wspaniały temat a mnie zabrakło.Buuuu;-(
|
|
Makijaż w salonie Princess na Legionów robiłam 2-krotnie i bez wahania mogę polecić Panią Agnieszkę. Trzyma się naprawdę bardzo długo, jest dobrany indywidualnie, kosmetyki są bardzo dobrej jakości. Naprawdę polecam!!!
|
|
nie martw się omannio kiedyś będzie dobrze :) rudy błazen z druhem
|
|
wenecja czy jakoś tam .... ??? Kasia..
|
|
Moja będzie w Budach Czarnockich u P.Chaberka.
|
|
W tym wszystkim chodzi o to, że mamusia nie udzieliła dziecku pomocy. nikt nie ma pretensji, że jest blondynką, itd. chodzi o to co zrobiła, owszem, mogło się zdarzyć, że dziecko jej wypadło z kocyka, ale prawdziwie kochająca matka za wszelką cenę chce uratować swoje dziecko. a ona nie dość, że nie udzieliła pierwszej pomocy, to nawet po karetkę nie zadzwoniła. Szok? nie mogła być w szoku skoro tak skrupulatnie ukryła ciało dziecka. miejmy nadzieję, że wymiar sprawiedliwośći otworzy oczy i zobaczy wszystko to, co widzi społeczeństwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Witam interesują mnie opinie użytkowników Renówki z silnikiem 3.0 24V6. automat Chodzi mi o skrzynię, silnik, jak to w ogóle chodzi. Jakie są koszty napraw i czy w ogóle zawracać sobie głowę tą marką. Jeśli możecie podajcie też prawdziwe dane na temat spalania.
|
|
4A_Records dzięki za informację :) Nie miałam pojęcia, że taka grupa istnieje :) Wyprane_gacie dalej proszę o kontakt :) rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |