Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kiedy jest się Polakiem ? |
Bo nie wiadomo, czy leżał czy siedział, oparty o drzewo. :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kiedy jest się Polakiem ? |
Nie wiem, jak u Ciebie, ale ja zawsze dodaję adresy stron do bibliografii.:) Ważne, żeby nie były to TYLKO informacje z internetu. Dobra, idę poszukać. Kasia..
|
|
Zambrów ma swój kalendarz imprez kulturalnych itp. Promują się nieźle. http://zambrow.org/aktualnosci/artykuly_pliki/10307/kalendarz_imprez_2012.pdf Kasia..
|
|
ojej no autor filmu zapewne chciał ukazać pewną ironię
|
|
wstaw swojego fiatolota 126pe to wyceni sie ile warty. czy licznika kapliczka czy prostokotny czy ma siedzenia lotnicze czy zwykle.
|
|
pffffff
|
|
No i chyba się pośpieszyłam. Nie mam:( Ale wiem, skąd możesz to wziąć. Przede wszystkim Zimbardo ,, Psychologia i życie". Zajmuje się tym chyba w kilku działach, ale jest też rozdział o rozwoju człowieka i tam musi to być. Do tego Freud (Psychoseksualne stadia rozwoju człowieka). To będzie faza falliczna, o ile się nie mylę. I jeszcze Koncepcja Rozwoju Intelektualnego, Piaget. A co do rozwoju fizycznego, to nie mam pojęcia. :p TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Też mam taką tylko "ROYAL"
|
|
Kama,a nie lepiej poczytać coś ciekawego w to miejsce;)
|
|
IRA w Zambrowie, pięknie !! W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Wejdz na allegro i zobacz.
|
|
A może rudy się podzieli?
|
|
P.S- obywatel na pełne prawo nagrywać funkcjonariusza publicznego podczas podejmowania przez niego czynności, ale gdzie jest napisane, że f-sz publiczny nie może nagrywać obywatela!? ;)
|
|
jak wiadomo w kosciele bieda panuje;)
|
|
Dobrze ,że nam wstydu nie narobił.
|
|
walczyć o swoje racje to trzeba mądrze i inteligentnie. Histeria granicząca z manią paranoidalną oraz przerost ambicji nad trescią nie świadczą o tym ,że ten facet walczy o swoje czy nawet potrafi to robić. Juz raz pisałem ten facet się zbłaznił aczkolwiek dotknąl sprawy która jest pewnym problemem - czyli zbyt selektywne działanie straży miejskiej w przypadku ujawniania wykroczeń. Nie ulega natomiast żadnej wątpliwości,że działanie straży miejskiej w sprawie porządkowania ruchu drogowego uważam za jak najbardziej zasadne gdyż potomkowie roztrząsaczy gnoju nie potrafią rozróżnić co to jest ulica , chodnik , zatoka itp. Oni to wszystko sprowadzaja do pojęcia jednej płaszczyzny czyli pola i tak jak krowa sra tam gdzie stoi tak oni swoje samochody na tym polu czyli mieście parkują.
|
|
Fazzi Jesteś pewnikiem jednym z tych "Straszaków" 100 poziomów wyżej aniżeli reszta społeczeństwa, tak kolego ciebie zrozumiałem. " zlikwidować_straż_miejską1" chciał i pokazał że jesteście sitwą i tyle, swoich kolesi omijacie szerokim łukiem wedle zasady rączka rączkę myje. ***** ***
|
|
Maruda!!!!Jak mogłeś wstawić mój filmik przy zakupie spodni???Teraz wszyscy mnie zobaczyli;-(
|
|
jAK W TEMACIE, CZY KTOŚ ORIENTUJE SIĘ GDZIE MOGĘ DZIŚ O TEJ PORZE ZROBIĆ XERO JESZCZE??
|
|
sądzę że chodzi bardziej o zachowanie kierowcy - na pouczenie trzeba zasłużyć a Ty na filmie nawet po części nie wykazałeś chociażby jakiej kolwiek inicjatywy w tym kierunku ... zapewne przy wcześniejszych 4 kontrolach też - to po raz. Po dwa - nie wiem czy ty stałeś na kopercie czy nie ale wynikało z tego że nie wniosłeś opłaty - a jeśli tak to dlaczego pieniłeś się o tę Toyotę na kopercie - wydaje mi się że to pojazd jednego z pracowników urzędu bo stoi tam na co dzień i jednoznaczne z tym że prawdopodobnie jest zwolniony z opłaty a zarazem gdzieś skoro na kopercie to miejsce wyznaczone dla niego- nie wiem może się mylę być może to nawet pojazd służbowy z urzędu. Więc wydaje mi się że skoro łąmę przepisy to skupiam się na tym że to ja zrobiłem a jak mam wątpliwości co do innych to zgłaszam je wyżej i bardziej z kulturą a nie kręcę bzdurny film z którego nic nie wynika. A co do wypisywania mandatów wydaje mi się że w przypadkach związanych z niewłaściwym zatrzymaniem i postojem pojazdu strażnik ma jak najbardziej prawo do kontroli i wręcz leży to w jego zakresie obowiązków i ja jestem za tym żeby to czynili bo jak ktoś tam napisał o roztrząsaczach gnoju wjeżdżających na ulicę - nie odróżniają w większości chodnika, skrzyżowania czy przejścia lub jezdni od zaoranego pola i ktoś musi tym się zajmować bo nie długo nie można będzie nawet do klatki wejść bo w drzwi jakby taki mógł to by wjechał.... Faktem jest że mają oprócz tego inne obowiązki ale trzeba też zrozumieć że na pewno nie da rady ani policjant ani strażnik ani celnik itd pilnować każdego obywatela indywidualnie.... nie ma się co napinać i tyle .... I jeszcze jedno moim zdaniem jeśli to rzeczywiście radny to pewnie koperty też dla nich są - zresztą nie wiem czy pod znakiem z kopertami jest tabliczka dla kogo - ale radni pewnie mają możliwość odgórnie tam parkować i tyle... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Pod kościołem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |