Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
to jest zdrada stanu |
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: to jest zdrada stanu |
Mały juź się wpisał.
|
|
Ankieta jest anonimowa więc nie ma się czym przejmować;) Chciałabym w swojej pracy zbadać nasze postrzeganie związków nieformalnych - czy to "Kryzys czy nowy model rodziny współczesnej. Na przykładzie konkubinatu." Zależy mi na realnych opiniach co o tym sądzimy;)
|
|
|
Maruda ,za takie ankiety to ja zawsze brałem 10,40zł.
|
|
to po kryjomu ***** ***
|
|
ale najpiękniej że przecież tam PODOBNO leżał :)
|
|
Gamoniu jeden z drugim. Mandat chciałem bo specjalnie zaparkowałemw takim miejscu gdzie innie nie płacą i nie dostają mandatów to raz. Po za tym na filmiku widać opieszałośc do pozaostałych pojazdów które stoją zaparkowane. Strażnik czekał celowo aż podejdę do auta! 4 razy z tym samym Panem się spotykam i za każdym razem dla znajomych jest pouczenie a dla nieznajomych mandat! Czy to radny czy sradny płacić ma tak samo jak ja mandat! Podstawą dlaczego sam chciałem mandat było to że inni też ten mandat mają dostać, a że Panu strażnikowi głupio karać znajomych to wyjaśnia że drukarka na chwilę obecną nie działała w parkomacie! - Nie ma litości dla kłąmców reprezentujących prawo. Tym bardziej że zgłosiliście do Prokuratury że nazwałem was "Złodziejami, pasibrzuchami itd." Panie strażniku z filmu... - Prawda boli a całe życie mundurku się nie będzie nosić. Za moje podatki i wasze strażnik żre, chodzi i pierdzi wypisując kwity z ruchy drogowego, gdzie matka z dzieckiem spokojnie w parku nie może puścić dzieciaka żeby w gówno nie wszedł bo psy napiepszają kupy w całym parku. Nie mam nic do pozostałych Strażników, tylko do tego jednego upierdliwego społeczniaka, który przez radiostację żali się co on ma zrobić w danej sytuacji. Limity kilometrów dotyczą Cię w pojeździe a gdzie nogi masz? Może wam rowery zasponsorować? Wtedy nie będzie limitów kilometrów tylko trzeba będzie kondycje ćwiczyć i mniej żreć i pić i wypiuerdzieć się można na powietrzu a nie w radiowozie.
|
|
czy tez musze glosowac jak mi sie nie podobalo??? czy glosowac tylko dlatego ze sa z lomzy??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |