Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mateusz - doradca winny dziury VAT |
jaro2818 nie mam pojęcia,od niedawna jestem kierowcą
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mateusz - doradca winny dziury VAT |
dede masz rację.. ja jak słyszę karetkę to mi cicrki po plecach przechodzą i zawsze się martwię czy aby dojechała na czas i czy ta osoba przeżyła...i to nie z ciekawości tylko ze zwykłej ludzkiej obawy bo dzieją się niestworzone rzeczy...:(
|
|
ze 30 ,a co mam se żałować i tak ja za nie nie płacę-:)
|
|
nie dziękuję , ja f.... a na śmietniku nie znalazłem
|
|
....jeśli Twoim zdaniem żalenie się przed mediami jest super i robienie filmików na których samemu się błaznuje jest super to żal mi Ciebie maniaxx.... Jesteś przykładem ludzi którzy myślą, że media są wykładnią prawa- jeśli wiesz co to w ogóle jest takiego- i co się często pojawia w tłumaczeniu ludzi: "...a ja wiem bo wczoraj w telewizji mówili..." to tak czyń jak w telewizji mówią .... a będzie Ci dane .... płakać i płacić...albo nagrywaj i myśl że to Ci złagodzi np. karę albo jakiś funkcjonariusz się ugnie i zaniecha czynności...na pewno tak będzie hehehe.... rudy błazen z druhem
|
|
To wszystko wina rudego :):):) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Bo to przez rudego :):)
|
|
Psa to się trzyma na łańcuchu a nie puszcza na ulicę :):)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |