Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sędzia wydał decyzję nie po myśli prokuratury. Kilkadziesiąt minut później go odwołano. |
JA JESTEM ZA ZLIKWIDOWANIEM STRAZY MIEJSKIEJ W CAŁYM WSZECHŚWIECIE !!!!!!!!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sędzia wydał decyzję nie po myśli prokuratury. Kilkadziesiąt minut później go odwołano. |
Oj debi40 przesadzasz kobieto...... Jestem pewna w 100% że ty jak się nieźle wkurzysz to też zdarzy ci sie zabluźnic. Nie rób z siebie takiej świętej, trochę dystansu. Do Irenaka- jesli zauważę gdzies pani pieska to dam znać, mam nadzieję że sie odnajdzie, sama mam pieseczka którego uwielbiają dzieci wię rozumiem panią.
|
|
Re: Sędzia wydał decyzję nie po myśli prokuratury. Kilkadziesiąt minut później go odwołano. |
Ale was grzeje ta sprawa 1. Nic tym dla siebie nie ugracie najwyżej pokarzecie że jesteście zawistni i złośliwi. 2. Kolejne zabrane pieniądze na łatanie Zielonej Platformy. 3. Popieram ograniczenie finansowania kościoła o 85%, w końcu po to jest kościół by nauczać więc nie potrzebne im Mercedesy i Hondy. 4. Nieporadność rządu w wypracowaniu pieniędzy na najbliższe 2 lata. 5. Kolejna piarowska zagrywka. rudy błazen z druhem
|
|
_maly_ masz tu instrukcję w jaki sposób robi to andzia , jak Ci już dorósł ch... do du.py to próbuj : UWAGA ! wchodzisz na własne życzenie i jak masz skończone 18 lat ! http://imageshack.us/photo/my-images/812/800pxautofellatiox9posi.jpg/ _maly_ kurduplu życzę Ci dobrej zabawy
|
|
czyli że komuchy teraz się układają z kościołem wypłacili im tyle kasy za zabrane ziemię i budynki złamanego grosza bym im niedał ogłupiają staruszki jak będą więcej dawć na tacę to szybciej pojdą do nieba ale jak wczoraj w wiadomościach zapytali Tuska i ministra finansów to zaczeli się jąkać jak obłąkani urbi et orbi !
|
|
bo ta baba chuda w czarnych wlosach co tam pracuje to kawał ku..... i się opierdala a tel specjalnie zapewnie wylacza
|
|
mocno doją bo najwięcej ich na stanowiskach doją z nas jak mogą bez skrupułów nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
raqlan , a przypadkiem nie ubliżyłeś tu tej pani , taki przecież " praworządny " byłeś w innym temacie
|
|
z pewnością NIE polecę krawcowych z Magnatu obok katedry. nIe dość, że się nie przykładają to jeszcze zachowują się żałośnie,czlowiek ledwo się odwróci już go obgadują-mało to eleganckie. Za to plus dla pani,która ma zakład obok w/w Magnatu zaraz za kioskiem. ***** ***
|
|
|
pogadaj z Autor: k4t , ten sam poziom
|
|
A czy ktoś robił makijaż może w Princess na Legionów? urbi et orbi !
|
|
W demokratycznym (powiedzmy) państwie urząd premiera jest potrzebny, Polska nie jest wyjątkiem. Natomiast opłacanie Kk to wymysł, szczególnie, że to państwo teoretycznie jest świeckie. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
_mały_ tak nie uważa , on zawsze do przedszkola ze świeczką chodzi , oświecony konus ,
|
|
_maly_ , zajmij się lepiej czymś , co nie wymaga , aż tak wielkiego wysiłku umysłowego , jak pisanie komentarzy . Puszczaj latawce , lep z plasteliny , puszczaj bańki . Jesteś tak dowcipny jak Twój ojciec , którego najlepszym kawałem jesteś Ty , zrobił Cię na próbę i zapomniał utopić . Może w tym będziesz lepszy ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |