wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sędzia wydał decyzję nie po myśli prokuratury. Kilkadziesiąt minut później go odwołano.

JA JESTEM ZA ZLIKWIDOWANIEM STRAZY MIEJSKIEJ W CAŁYM WSZECHŚWIECIE !!!!!!!!!!!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sędzia wydał decyzję nie po myśli prokuratury. Kilkadziesiąt minut później go odwołano.

Oj debi40 przesadzasz kobieto...... Jestem pewna w 100% że ty jak się nieźle wkurzysz to też zdarzy ci sie zabluźnic. Nie rób z siebie takiej świętej, trochę dystansu.

Do Irenaka- jesli zauważę gdzies pani pieska to dam znać, mam nadzieję że sie odnajdzie, sama mam pieseczka którego uwielbiają dzieci wię rozumiem panią.

Re: Sędzia wydał decyzję nie po myśli prokuratury. Kilkadziesiąt minut później go odwołano.

Ale was grzeje ta sprawa
1. Nic tym dla siebie nie ugracie najwyżej pokarzecie że jesteście zawistni i złośliwi.
2. Kolejne zabrane pieniądze na łatanie Zielonej Platformy.
3. Popieram ograniczenie finansowania kościoła o 85%, w końcu po to jest kościół by nauczać więc nie potrzebne im Mercedesy i Hondy.
4. Nieporadność rządu w wypracowaniu pieniędzy na najbliższe 2 lata.
5. Kolejna piarowska zagrywka.

rudy błazen z druhem

_maly_ masz tu instrukcję w jaki sposób robi to andzia ,

jak Ci już dorósł ch... do du.py to próbuj :

UWAGA ! wchodzisz na własne życzenie i jak masz skończone 18 lat !

http://imageshack.us/photo/my-images/812/800pxautofellatiox9posi.jpg/

_maly_ kurduplu życzę Ci dobrej zabawy

czyli że komuchy teraz się układają z kościołem
wypłacili im tyle kasy za zabrane ziemię i budynki
złamanego grosza bym im niedał ogłupiają staruszki
jak będą więcej dawć na tacę to szybciej pojdą do nieba
ale jak wczoraj w wiadomościach zapytali Tuska i ministra finansów
to zaczeli się jąkać jak obłąkani

urbi et orbi !

bo ta baba chuda w czarnych wlosach co tam pracuje to kawał ku..... i się opierdala a tel specjalnie zapewnie wylacza

mocno doją bo najwięcej ich na stanowiskach
doją z nas jak mogą bez skrupułów

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

raqlan , a przypadkiem nie ubliżyłeś tu tej pani ,

taki przecież " praworządny " byłeś w innym temacie

z pewnością NIE polecę krawcowych z Magnatu obok katedry. nIe dość, że się nie przykładają to jeszcze zachowują się żałośnie,czlowiek ledwo się odwróci już go obgadują-mało to eleganckie.
Za to plus dla pani,która ma zakład obok w/w Magnatu zaraz za kioskiem.

piękne słońce za oknem i kompy poszły w odstawkę ?

http://www.youtube.com/watch?v=K19yaQaOP0c

pogadaj z Autor: k4t , ten sam poziom

A czy ktoś robił makijaż może w Princess na Legionów?

urbi et orbi !

W demokratycznym (powiedzmy) państwie urząd premiera jest potrzebny, Polska nie jest wyjątkiem. Natomiast opłacanie Kk to wymysł, szczególnie, że to państwo teoretycznie jest świeckie.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

_mały_ tak nie uważa , on zawsze do przedszkola ze świeczką chodzi ,

oświecony konus ,

_maly_ , zajmij się lepiej czymś , co nie wymaga , aż tak wielkiego wysiłku umysłowego , jak pisanie komentarzy . Puszczaj latawce , lep z plasteliny , puszczaj bańki . Jesteś tak dowcipny jak Twój ojciec , którego najlepszym kawałem jesteś Ty , zrobił Cię na próbę i zapomniał utopić .

Może w tym będziesz lepszy ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org