Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Powróciła PRL |
Ważne bo jak do Krakowa to by zawału nie dostał co najwyżej orgazmu z radości. facmen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Powróciła PRL |
to szrot Jedwabne. Ponoć że dobrze płacą.
|
|
Słuchaj Pjotruś i o to tu właśnie chodzi, my też tak jak Ty nie linczujemy ich na ulicach (mimo, że należałoby się nauczyć ich odrobinę pokory) tylko mówimy o tym, że boli nas brak sprawiedliwości w tej konkretnej sprawie i w tym przypadku chcemy właśnie zaostrzenia kar maksymalnie notabene nikt nie wyklucza tu kary ewentualnego kamieniowania (czarny humor)!!!
|
|
nie nie nic nie strzela.pojadę do Piątnicy i się zapytam co tam może być grane.
|
|
dvw odpowiadaj na temat dziecko albo morda....
|
|
cycolina a jak ten człowiek się nazywa?
|
|
Autor: Baron666 Jakim DEBILEM trzeba być , aby w ten sposób reklamować swój interes ? Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 09-03-12 12:23 taki Autor: Baron666 = Autor: diabel666 założył/ła te dwa nowe nicki kilka dni temu wstecz , aby się odgryżć ? chodzi po ogólnym i politycznym , żeby nabić sobie posty , a jedynym jego/jej komentarzem jest zawsze tylko kropka " . " tylko to masz do powiedzenia ? Tym razem się wysilił/a . NO COMMENT ! No to już masz REKLAMĘ - baranie 666 !
|
|
|
BARAN 666 napisał : Autor: Baron666 (---.lomza.vectranet.pl) Data: 16-03-12 16:05 .... Twój ryj wygląda jak by ktoś ci zapierdolił taboretem. cytat z barana 666 , napisał powyżej : " Świadczy to o ich inteligencji. No ale cóż takie jest życie i tacy są ludziska. "
|
|
zs to co napisałeś to wszystko prawda z punktu widzenia pracodawcy ale jak wiesz punkt widzenia zależny od punktu siedzenia. Weźmy taką wpm pracuje 160 h za 800 zł, co ja obchodzi że firma nie ma pięniędzy, (ale wpm jest raczej pracodwacą szukającym usprawiedliwienia) nie masz nie zatrudniaj, a jeśli już zdecydowałeś się zatrudnić to ponoś tego konsekwencje, brutalna prawda, Następna sprawa, wielu naszych Łomżyńskich pracodawców żyje ponad stan jeśli można tak powiedzieć właśnie kosztem umów śmieciowych które to nie tylko dotyczą młodych kobiet, ale także dotyczy to mężczyzn a w tym fachowców z dużym doświadczeniem. Nie trzeba tu wymieniać z nazwiska ale wielu poważnych pracodawców którzy zatrudniają kilkadziesiąt osób płaci nie uczciwie, a mam na myśli że na popierze jest co innego a na rękę co innego. I za nic maja pracownika i przepisy, czy tak traktowany pracownik będzie efektywny, mnie sie wydaje ze raczej nie Robi co musi jak to mówi się potocznie jaka płaca taka praca. Jest to błędne koło ale myśle że motywować do pracy powinien pracodawca. Znam osobiście ludzi którzy jeżdzą furami za ciężkie pieniądze chaty że biskup by się nie powstydził a ludzie zarabiają tam grosze i co najgorsze traktowani są jak zło konieczne nie chce używać tu bardziej dosadnych sformułowań. Myślę też że pracodawca ma mieć zmysł organizacyjny a co powinien mieć pracownik, ano własnie powinien dobrze wykonywać swoje obowiązki i tylko tyle. Czasy są takie że dzisiaj jestem murarzem jutro hydraulikiem a kiedyś indziej jakimś tam kierownikiem bo mam np: średnie czy wyższe wykształcenie. bardzo rzadko się zdarza wieloletnia praca u jednego pracodawcy, Żeby mieć co do gara włożyć musisz być wszechstronny a to raczej trudne. Jeśli chodzi o wykształcenie to powiem tak, gdzie warunkiem głównym jest wykształcenie często są to tak zwane widełki zawodowe-średnie lub średnie-wyższe, ale najczęściej pracownik pytany jest o to co umie robić albo o doświadczenie zawodowe. I nie chce mi się więcej pisać bo to i tak psu na budę.
|
|
Jeżeli karmisz piersią to wszystko jest możliwe. Ja dostałam pierwszy raz miesiączkę 3mc po porodzie i miałam raz na 2 miesiące:) najlepiej idż do lekarza zrobi usg i wszystko się wyjaśni:)
|
|
gramofon podłacz do wzmacniacza na wejscie z korekcją, a wyjście wzmacniacza służące do nagrywania na magnetofon do wejścia w karcie dźwiękowej.
|
|
co trzeba robic by zardbiac 800 zł?
|
|
Nic nie stoi na przeszkodzie żebyś założył swoją działalność , będziesz zarabiać kokosy , nic nie robić , a i zatrudnionym pracownikom godziwie płacić powyżej średniej krajowej . Do pracy nikt nikogo nie zmusza , jak ci się nie podoba to nie pracuj u kogoś . Licz SWOJE pieniądze , do kieszeni nikomu nie zaglądaj .
|
|
translator google
|
|
faktycznie w tych blokach jest grzyb, nawet od okien "wieje" :-(
|
|
przy okazji , wiem że jest translator w google ale przepisywanie dużego tekstu w tym języku to istna masakra, wiesz Soho? a może zrobisz to za mnie co?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
zezowty takie info tez znalazłam,ok znaczy sie dopiero rusza.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
sprzedam iPod'a nano G4 4gb
|
|
zastanowie się
|
|
Takos , kmiotku - potomku roztrząsaczy gnoju , jak chcesz wspomnień z dzieciństwa to jedż na swoją rodzinną wieś , tam korzenie drzew niszczą ZABYTKOWE ( i nie tylko ) , pomniki BARANIE ! Wieczne ci odpoczywanie w obsranym przez wrony i rozwalonym przez korzenie drzew , grobie !
|
|
Są osoby powołane do przeprowadzenia postępowania dowodowego, osądzenia i ewentualnego ukarania Pani Katarzyny i niech one się tym zajmą. Reszta nie powinna się udzielać, bo nie jest to głosowanie, czy referendum, a sprawa dla policji, prokuratury i sądu. facmen
|
|
17.03 Łomża-Białystok około godziny 13-14 nastej. 18.03 Białystok-Łomża powrót po 21:00. Zainteresowane osoby proszę o kontakt na gg.4165235
|
|
Zadzwoń 86 216 93 29
|
|
Jade w niedziele w okolice Frankfurtu/M, wracam pod koniec tygodnia i moge kogoś lub coś zabrac.za idiotyczne komentarze dziękuję. ***** ***
|
|
jaka cena?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |