Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ustawa dezubekizacyjna nie obejmuje mordercy ks. Jerzego Popiełuszki? pis dba o swoich |
maja000 , w 100% się z Tobą zgodzę
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ustawa dezubekizacyjna nie obejmuje mordercy ks. Jerzego Popiełuszki? pis dba o swoich |
_maly_ zaraz dla zeznika sie grypsy skoncza:) chyba,ze bedzie szukal w necie haha
|
|
Re: Ustawa dezubekizacyjna nie obejmuje mordercy ks. Jerzego Popiełuszki? pis dba o swoich |
_maly_ , konusie Twoja stara Cię szukała - mówiła że łańcuch przegryzłeś , nie wypuszczaj się na miasto , bo jakby Cię mój pies w nocy zobaczył to by się o własną budę zabił .
|
|
fabryka jest w budowie i szukaja chetnych do pracy prawdopodobnie w kwietniu na ruszac z produkcja
|
|
a w którym to miejscu będzie?i co tam będą produkowac??ile ludzi potrzebują? rudy błazen z druhem
|
|
Kim wedug was jest dorobkiewicz? Osoba ktora kombinuje,mysli jak zarobic i jak zyc godnie? To normalne ze obcina sie koszty tam gdzie sie da.Nie pasuje Ci,mowisz dziekuje i szukasz szczescia gdzie indziej. Nie lubie slowa "dorobkiewicz"ale bardziej jest to dla mnie okreslenie pozytywne niz negatywne.Lepiej byc dorobkiewiczem czy nierobem? Owszem sa osoby ktore wykorzystuja innych "bez mydla" ale to jest skur..... a nie dorobkiewicze.Dla mnie to brzmi DUMNIE!
|
|
Dzisiaj widziałem podobną sarenkę na Por Łagody, w okolicach sklepiu Aleks, ale czy to ta czy nie, to ciężko powiedzieć, bo jechałem samochodem, nie wiem też czy ktoś ją wyprowadzał, czy biegała sama, więc nie chcę dawać Ci nadziei... Ale możesz sprawdzić.
|
|
dokładnie , sezon rozpocznie się w niedziele rano :) ale ok to i tak mniejsza z tym :) browar łomża i f1 , fascynujące nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |