Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zamach na sądownictwo |
to próbowałaś TEJ pizzy czy nie ? opinia Twoja czy koleżanki ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zamach na sądownictwo |
jedna Pani słyszała od drugiej Pani , że tej Pani mówiła inna Pani o tym jak jakaś Pani coś tam , gdzieś tam ...
|
|
No pewnie 2 kwietnia się pojawi bo wchodziłam na strone z naborem w Białym i tam jest karta zgłoszenia. U nas na to wygląda są dwa etapy nie wiem czemu jak Biały jest większy i jest jeden etap zapisów.
|
|
maja000 , ładnie tańczysz , śmiała z Ciebie " laska ", gdzieś się tego uczyła ? zamieść jeszcze ten filmik na swoim profilu na Naszej Klasie
|
|
''Regionalny Dyrektor Ochrony Środowiska w Białymstoku uznał, że dla planowanej przez Łomżę budowy lądowiska na Grobli Jednaczewskiej istnieje konieczność przeprowadzenia oceny oddziaływania na środowisko i sporządzenia profesjonalnego raportu.'' Nie wiem czy RDOŚ ma rację, na pewno profesjonalna ocena oddziaływania na środowisko będzie bardzo kosztowna. Ja jestem za powstaniem w Łomży lądowiska jest ono b.potrzebne ale czy lokalizacja na Grobli Jednaczewskiej jest trafna. Nie chodzi mi tutaj akurat o decyzje jakiegoś śledzia ale o teren który jest terenem zalewowym a już na pewno podmokłym, i budowanie tam czegokolwiek wymagać będzie dodatkowych pieniędzy. Ktoś z uporem maniaka pcha się w tamtą stronę miasta jak by nie było innych. Bardzo mnie dziwi np: to że wyrzucono miliony złotych na remont stadionu miejskiego, w/g mnie była to głupota. A dlaczego: lokalizacja obok oczyszczalni miejskiej po prostu smród brak możliwości stworzenia parkingów dla kibiców, itd teren podmokły, pompy pracują wypompowując wodę , ale wodą nie są na pędzane (koszty) i co będzie jak zabraknie prądu lub po prostu pompy zawiodą no i b ważne, utrudnienia komunikacyjne, droga z dużym natężeniem ruchu itd. Jeśli chodzi o stadion nowa lokalizacja była by może droższa ale za to dająca możliwości rozwoju . Ciekawy jestem czy ktoś się ze mną zgodzi. :-) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
maja000 , dziecinko jak się urodziłaś to przez tydzień leżałaś na strychu w skarpecie , bo twoi starzy nie wiedzieli co to jest... teraz to daj mi swoje zdjęcie... bo chcę sobie zrobić kanapkę z pasztetem ,
|
|
_maly_ , sprzedaj twarz - po co Ci dwie dupy!!
|
|
maja000 , jesteś piękna , jak kwiat róży , ale trądzik masz za duży
|
|
zgasiłabym cię zezus, ale gó.wno się nie pali.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |