Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Na co i dla kogo platfusy mają pieniądze. |
Autor: tereska25 (---.lomza.vectranet.pl) Data: 09-03-12 17:38 po co mi podstawówka, mam bogatego męża więc służąca pomaga mi w przelewaniu mysli na to forum buhehehe Czas zwolnić służącą, bo poziom wypowiedzi coraz niższy!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Na co i dla kogo platfusy mają pieniądze. |
pompy ciepła montuje firma z Łomży www.nowent.waw.pl
|
|
A poza tym żeby ktoś przelał czyjeś myśli na forum trzeba zacząć myśleć i mieć coś do powiedzenia, ale to akurat szanownej Pani szlachcianki nie dotyczy!
|
|
W bstoku na dziesięcinach klinika Chościłowicza Ile masz tych zębów? klawiatura sztuk 15 wraz z wypełnieniem, kanałowe itd 7tyś Kasia..
|
|
moja droga renaka, internet to takie miejsce gdzie ludzie piszą co chcą, więc nie bądź taka bezkrytyczna, nie wierz we wszystko co się pisze, myśl bardziej wybiórczo
|
|
mam namyśli tylko wyrwanie i protezę i żeby to się odbyło pod narkozą....
|
|
jak sie rozchodzi o firmę top druk na nowogrodzkej to nie polecam, a w szczególnosci szefa tej firmy ma cos z głowa nie tak ,bajki opowiada a poznij mówi do widzenia nie pracujesz , to jest były przedstawiciel hoopa pod wiomar ......zapewne poder sie z szefem wiomaru tafiłkem , myslał ze euro wypali, polska siec handlowa a teraz udaje szefa top druku, poprostu chce pokazac ze zniego wiekszy skur....wiel niz prezes woimaru nie pozdrawiam
|
|
no, obroniłeś swoje racje !
|
|
łykacz gilów pospolity ,
|
|
hehe:) nie no waśnie w tym problem że jest potrzebne znieczulenie ogólne gdyż żaden ząb nie kwalifikuje się do leczenia lecz tylko do wyrwania.... a co do wyrywania to masakra ta osoba nie zdecyduje się na znieczulenie miejscowe gdyż panicznie się boi wyrywania zębów...chce jej jakoś pomóc i szukam jakichkolwiek info...
|
|
A i Pani Teresko powtórka z podstawówki rzeczywiście by się przydała bo słowo "znaleźć" pisze się tak!
|
|
za to jest prokurator....
|
|
poczekaj jeszcze trochę, niedługo u ciebie cieczka się zacznie, piesek wtedy wróci
|
|
Oj pomyłeczka! Mój piesek to suczka!!!!!! A masz doświadczenie i mówisz to z autopsji, tak?
|
|
Autor: Gabi25 ty sam jesteś baran :):) Kasia..
|
|
Proszę Pana kwinto7 o jakiś kontakt!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |