Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Świat kolejny raz gromkim głosem potępił Polski antysemityzm i KOLONIALIZM! Nie pora już na handel niewolnikami, lichwę i ludobójstwo Ormian? |
_maly_ , babcia mi kiedyś mówiła : nie baw się ogniem , bo się w nocy zsikasz , ja dlatego w piecu nie palę , a Ty masz majtki mokre ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Świat kolejny raz gromkim głosem potępił Polski antysemityzm i KOLONIALIZM! Nie pora już na handel niewolnikami, lichwę i ludobójstwo Ormian? |
cenzuraa , a jaką flaszkę kupowałaś ?
|
|
Re: Świat kolejny raz gromkim głosem potępił Polski antysemityzm i KOLONIALIZM! Nie pora już na handel niewolnikami, lichwę i ludobójstwo Ormian? |
mały :) Ale on miał strsznie wybałuszone oczy :( To chyba nadmiar jedzenia tam mu je wypchał nie :)?? ![]()
|
|
A nic :)))) jestem również ZA likwidacją straży wiejskiej :))) tyle w tym temacie.
|
|
buhehehehe co za swiatowa baba z tej irenyka, na orientacjach się zna, trójkącików się zachciewa buhehehe ty dzieci pilnuj bo i te ci uciekną
|
|
Moj syn chodzi do Małe Artysty Super przedszkole.Polecam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |