Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
c2h5oh - to SZKODNIK ! |
oki wezmę te rady do serca :) a jak jest z parkowaniem do tylu? z lewej czy prawej strony? dzieki:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: c2h5oh - to SZKODNIK ! |
Aha czyli nie umiesz na lewo i prawo,tylko na lewo? Super,powodzenia hehehe
|
|
O dżizys, będę na 100%
|
|
grunt to nie tracić humoru....
|
|
Zdawał ktoś na dniach??? Długo się czeka?
|
|
Nic nie twierdzę, ale jestem zdania, że głupka trzeba zawsze traktować jak głupka rozumiesz? Tak przynajmniej zostałem nauczony i wychowany. Jak ktoś nie ma za grosz kultury, taktu i nie umie się zachować to trzeba go traktować tak jak na to zasługuje. Bardzo bym chciał, aby taki człowiek dostał solidną nauczkę, a jak wiemy w niektórych przypadkach strażnik miejski czy policjant może decydować o wymiarze kary,np. zamiast mandatu 100zł może nałożyć 500zł czyż nie prawda? Nie oszukujmy się założyciel tematu zrobił z siebie idiotę tym, że nagrał tą interwencje, umieścił w internecie i do tego jeszcze załozył temat na forum. Nic dziwnego, bo po krótkim czasie filmik usunął. Można już po filmiku wywnioskować, że jest to niedowartościowany człowiek którego trochę życie skrzywdziło, a takich trzeba tępić jak szczury! Jakby za komuny tak się zachowywał przy mundurowych to dostałby łomot, a teraz demokracja mu strzeliła do głowy i się w główce pomieszało.
|
|
Nic nie twierdzę, ale jestem zdania, że głupka trzeba zawsze traktować jak głupka rozumiesz? Tak przynajmniej zostałem nauczony i wychowany. a potem ....... napisał a takich trzeba tępić jak szczury! Jakby za komuny tak się zachowywał przy mundurowych to dostałby łomot, a teraz demokracja mu strzeliła do głowy i się w główce pomieszało. Autor: Fazzi to tak ciebie wychowali rodzice ? :) ja jego nie bronie i nie potępiam , żyjemy w wolnym kraju i każdy ma prawo napisać co chce pod warunkiem że nie obraża innych wolnych ludzi :) kiedyś były inne czasy teraz są inne czasy więc o czym tu mówić ??? a może tego prezesa podnieca to co wy piszecie na jego temat bo może jest nie zrównoważony psychicznie ???? trza by się nad tym zastanowić :):) rudy błazen z druhem
|
|
a wiele płacisz ? i co by robić ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |