Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
To tylko przypadek, że za reżimu oszustów z PiS nie doszło jeszcze w Polsce do dużej masakry. Czy bez tego Polacy się nie obudzą? |
no to o 20 przekrocztlem wiec od 100 do 200 zl(4pkt) cos mi sie tak kojarzy bo za 88 mialem od 200-300 (6pkt) i dali mi 200 a teraz mialem na 60 ponad 120 i 500 (10pkt).. :) STRANSKY
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: To tylko przypadek, że za reżimu oszustów z PiS nie doszło jeszcze w Polsce do dużej masakry. Czy bez tego Polacy się nie obudzą? |
a gdzie cyknęli Ci ta foteczke dokladnie ?
|
|
Re: To tylko przypadek, że za reżimu oszustów z PiS nie doszło jeszcze w Polsce do dużej masakry. Czy bez tego Polacy się nie obudzą? |
urlop dostać to praktycznie nie możliwe. no i jeszcze mało inteligentny i chamski dyrektor ktory jest psem gonczym do scigania ludzi w rekach pana prezesa. żenada STRANSKY
|
|
No raczej dokładnie, w ostatniej chwili zauważyłem ren radar ale już błysnęło więc zdążyłem się tylko uśmiechnąć chciałem jakoś wyjść hah.
|
|
Jaka Andzia? W ogóle nie myślałem, że to ku*estwo tam stoi, za późno zauważyłem, ale przystrojony jak snajper haha.
|
|
Mam pytanko - sąd zamienił mi grzywnę na prace społeczne w MPGKiM... ktoś już to przerabiał ? I co się tam robi ?
|
|
w du.pie był/a gó.wno widział/a , ONO ten obojniak prowokację robi !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |