Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PFN opłaca podróże Janningera, przydupasa Maciorowicza |
ZADZWON I ZAPYTAJ, DIAVOLO CHYBA
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PFN opłaca podróże Janningera, przydupasa Maciorowicza |
bycie ateistą tak jak pisze paplik to nie jest jakas tam wolność i szczęście, bo człowiek ogranicza się tylko do tego co widzi. Ale nauka niestety bardzo kuleje, opiera się na hipotezach itd. Psychologia tez nie uwzględnia czegos takiego jak dusza tylko od razu lekarze walą jakieś leki np od depresji i po sprawie...Ja wiem że Bóg istnieje i uzdrawia faktycznie ponieważ przezyłem to na własnej skórze. Przez parę lat nie mogłem sobie poradzić z różnego rodzaju problemami, które prowadziły powoli byc moze do jakiejs depresji. Pojechałem na rekolekcje gdzie była modlitwa o uzdrowienie duchowe i fizyczne i czuję się teraz szczęśliwy, gdy Bóg zadziałał w moim życiu. Za co Mu dziękuję. Tak samo wracając do wolności: homoseksualizm, seks wszedzie i gdzie sie tylko da i inne tego typu dewiacje to wolność?? taka wolnosc jest wolnościa ktora narusza wolność innego czlowieka, a Bóg mówi o wolności która jest równa względem wszystkich. Ja nie jestem tez jakis super, bo ciagle upadam ale bede sie staral zawsze słuzyc Bogu :) Pozdrawiam
|
|
|
Imię (nazwa) użytkownika: janoo Posty: 4 E-mail: janczewm@gmail.com ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Czego sie czepiacie ?? To nowy wielki Mistrz Zakonu :):) Rozpoczyna swoja krucjatę od forum :) Bo czasy nawracania ogniem i mieczem minęły wieki temu :):)
|
|
Jeżeli ktokolwiek słyszał o fakcie znalezienia pinczerka miniaturowego i zna miejsce jego pobytu proszę o kontakt pod numerem 504 036 818. Za pomoc w odnalezieniu nagroda pieniężna! Jest to suczka niewielkich rozmiarów,ale z dużym temperamentem.
|
|
albo w piątek do Bstoku
|
|
jakie przedszkole wybrałyscie?
|
|
zezowate szczęście - na prawdę, czytam Twoje komentarze już od jakiegoś czasu i wciąż zastanawiam się, czy TObie nie jest potrzebna przypadkiem jakaś terapia? Nie dość, że wciąż siedzisz na tym forum, to jeszcze Twoje wypowiedzi są poniżej jakiejkolwiek normy... Zastanów się nad sobą, "Człowieku"... Strata przyjaciela to bardzo przykra sprawa, więc proszę, nie dokłądaj Irence zmartwień
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |