Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tak ciut od serca dla Łomżyniaków... |
I naczelny forumowy pustak "adamosxx" już się pojawił.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tak ciut od serca dla Łomżyniaków... |
moim zdaniem-p.Jasińska nie.Robiła znajomej makijaż,fryzurę i akryle,rzęsy się odkleiły po godzinie,o reszcie nie będę pisać,bo nie o tym temat.A w Polonezie makijaż nie wart swojej ceny,bez szału i na jedno kopyto. Co się komu podoba:-) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Zapomniałeś o mnie;)
|
|
Czy mógłby mi ktoś polecić jakiś dobry serwis komputerowy czy coś w tym stylu żeby mi komputer naprawili interesuje mnie Łomża i Kolno. Z góry dziękuję.
|
|
Nie wiem o co chodzi:) czekam niecierpliwie na opinie dziewczyny :)
|
|
wpm Twoje zdanie mnie najmniej interesuje!
|
|
witam wszystkich !!! Mam takie pytanie do ludzi juz mieszkajacych w tych blokach chodzi mi dokladnie o tych co naleza do SM PERSPEKTYWA ??? Jak jest naprawde z tymi mieszkaniami czy pojawia sie u niektórych grzyb na scianach podobno macie zimno w mieszkaniach zgłaszacie to do spółdziekni a oni se z tym nie radza jak jest naprawde czekam na wasze opinie pozdrawiam !!!!
|
|
jakiej przeglądarki używasz?? może zobacz czy działa na innej,explorer lub mozilla a może opera?? aktualizacja przeglądarki się przyda lub instalacja od nowa + skan malwarebystes:) facmen
|
|
a spróbuj na jakiejś innej przeglądace i zobacz,na przykład systemowy internet explorer wtedy wykluczyć bedzie można przeglądarke i przejść dalej
|
|
Będę nauki pobierał u Mr_Andrzeja więc o zaliczenie się nie martwię.
|
|
Jaki grzyb człowieku, chyba, że oszczędzasz na ogrzewaniu. Mieszkam w nowych blokach i nie widzę zaniedbań. Chyba, że mają brud w domu i myślą, że to grzyb.
|
|
karta graficzna najprawdopodobniej siada i chciałbym się upewnić czy to na pewno o to chodzi i ewentualnie ją wymienić na nową.
|
|
W tym sklepie obok U Piotra mam układy i jak jest otwarte to on daje mi cynk i robią mnie wtedy na ładnie.
|
|
Santreo: Weś zapytaj czy lekarz Ciebie nie oszukuje chłopie. W każdym temacie myślisz że jesteś oświecony, a jesteś zwykłym gamoniem PiSowcu pierd...ny
|
|
to swoją figurą robisz im antyreklamę
|
|
Trochę techniki... hehe spoko loko:)
|
|
Prawidłowo robi się to tak dziewczęta jak i chłopcy:P http://www.joemonster.org/link/pokaz/31959/Jak_prawidlowo_robic_zdjecia_w_lustrze_
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |