Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tacy ludzie będą bronili kraju. |
O której masz rano pobudkę? Skoro celów brak może chociaż się wyśpisz?;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tacy ludzie będą bronili kraju. |
W Łomży to nie ale najbliżej i najlepsza firma jest w Łukowie tu masz kontakt:http://www.smog.pl/txt_gfx_audio/42788/windykator_z_lukowa_hit_internetu/ nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
@Granda - zaproponowałbym ale niestety sam potrzebuję... @maruda masz może i rację , że kilka osób by się zebrało to można by wziąć busa :D to nie głupi pomysł jest :P
|
|
Napisz to jeszcze raz po polsku, Polaku. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
hmmm, wiele jeszcze trudnych decyzji przed Tobą, ale nie uważam, że tu nie ma się nawet nad czym zastanawiać. Zrób wszystko, żeby skończyć szkołę. nigdy nie wiadomo co będzie później, a już jak zaczniesz pracę to ciężko będzie później wrócić do szkoły. A z tego co wiem to w Stanach tym bardziej, Jesteś młoda, teraz jest Twój czas na naukę, jeszcze się w życiu nazapier.dzielasz. Powodzenia!
|
|
Zenit igrasz z ogniem tym cyferkowym obnażaniem się :)
|
|
w Łomży tramwaje kursują tylko w weekendy od 8.30 do 23.40
|
|
Szybko i skutecznie pomożemy Ci odzyskać Twoje pieniądze. Udzielimy pomocy prawnej z zakresu prawa pracy, cywilnego, administracyjnego oraz karnego. Impera Doradztwo Prawno-Windykacyjne. Łomża ul. Polowa 16 lok. 14-15. impera.lomza@op.pl, tel. 086 215 11 22 tam Ci zwindykują za darmo jedynie,prowizję pobierają od spłaconej kwoty. Polecam. ma34ok podaj swój e-mail jeśli możesz? i chodzi Ci o pożyczki przez internet?
|
|
Nie straszne mi to ;)
|
|
Kiedy czytam posty wpm wtedy jestem pewien- obce cywilizacje istnieją, te bardziej jak i MNIEj rozwinięte.
|
|
mam na VHS wesele z rysia z 1998 r
|
|
Treść jest ukryta
|
|
2,5 mial to wracal z innego przedszkola i trafiał a z tego nie dlatego pisze. ze dojscie słabe.
|
|
Hehe fanka.. Ty się wręcz prosisz o ptaszka wiesz gdzie
|
|
jesli czegos bardzo chcesz to to zdobedziesz masz tylko jedno zycie wiec dawaj jedziesz:) a praca... twoj milion kryje sie w twoim rozumie, sama rozkmin, kazdy ma inne poglady jeden bedzie sie uczyl cale zycie inny spierdoli zagranice a jeszcze ktos bedzie stal w biedronce na kasie. kwestia wartosci ambicji i motywacji. nie licz na to ze ktos bedzie wierzyl w ciebie jak sama w siebie nie wierzysz. miej zdrowe podejscie, a jaki kierunek obierzesz to twoja sprawa nie mi to oceniac w kazdym razie zycze ci powodzenia :)
|
|
Przeczytajcie sobie obwieszczenie MINISTRA ZDROWIA z dnia 27 lutego 2012 r strona 289. Nie ma mowy o ograniczeniu wiekowym, a Lekarz przy wypisywaniu recepty powinien się kierować diagnozą, a nie wiekiem pacjenta :) pozdrawiam kasia urbi et orbi !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |