Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pomnik Armii Czerwonej w Izraelu |
No wiesz . chcemy wiedzieć z kim idziemy na wagary. Trudno sie tak spotkac gdzies na przystanku i sie wystraszyc tego z kim sie umówiło. A przecież kebabów też nie będziemy jeść cały dzień . No i dlatego pytam o te rzeczy :) Byliście juz z dziewczynami tak blisko ? bardzo blisko czy to pierwszy raz może być ? Bo my z Omania jakies już tam pierwsze doświadczenia mamy :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pomnik Armii Czerwonej w Izraelu |
No ładnie, ładnie i weź teraz człeku idź spać :)) Kasia..
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=269XwZgYMuI&feature=fvwrel nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
ERRATA Autor: grudniowy91 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 13-03-12 23:09 pamietaj stosuj rady sp rysia lubicza"dzieci umyjcie raczki" i nie bedziesz mial stanow krytycznych ___________________________________________________________ taa... Pajacu ... ... bez urazy to jeszcze nie dżihad ... ... Salmonella jest przede wszystkim w kiełbasie a nie tylko na rękach Cwaniaczku co chcesz tu udowodnić ? Co chcesz ośmieszyć i zdyskredytować ? Nie postępuj jak religijni szydercy - Kapłani którzy zajebali Jezusa O czym to świadczy ...
|
|
maruda a mówiłeś mi, że masz prawie 16... zezus a TY to już spać, bajka dawno się skończyła!!
|
|
albo wyslijcie je na priv
|
|
fajnei narazei
|
|
|
:-) http://www.youtube.com/watch?v=eKRE_0u--9E nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Kiedyś coś takiego miałem - jest w necie deinstalator Noda - poszukaj . jeżeli to nie pomoże to pobierz coś do czyszczenia rejestrów i wyszukaj wszystko co jest z tym związane "ESET", "NOD" i wykasuj. ta wersja trochę starawa jak widzę :)
|
|
wlasnie jesli chodzi o usuwanie poprzez start > programy itp te same komunikaty mam ;/
|
|
Figa ja muszę od Ciebie się jednego nauczyć!!! Twoje riposty są zawsze celne;)
|
|
1. Ta wersja noda nie działa na Win7. ( nie wiem jak to zrobiłes że ona tam jest ) 2. Pobierz deinstalator i wywal to z kompa. 3. Jak nie pomoże to na wyczyśc rejestr. 4 zainstaluj wersje noda min. 4 Chyba wystarczy
|
|
Dzieki wysłałem zapytanie do 6 firm z Łomży zobaczymy co się urodzi, sprawa dosyc pilna bo na juz.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |