Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
... kaśka, gdzie tu jeszcze można przyłożyć Żydom, wróg czuwa a ty śpisz ? :) |
Nie, nie, nie Żonę trzeba uczyć. Teraz te wszystkie rozwory nie mają szacunku ani do męża, ani do pieniędzy. Wiecie pewnie jaka powinna być żona Powinna być : Głodna, niewyspana i wystraszona :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ... kaśka, gdzie tu jeszcze można przyłożyć Żydom, wróg czuwa a ty śpisz ? :) |
|
Re: ... kaśka, gdzie tu jeszcze można przyłożyć Żydom, wróg czuwa a ty śpisz ? :) |
idzie ktos jutro na wagary? szukamy ludzi chetnych ;)
|
|
W pod piście złapała i wyniosła :p Cyganki mają silne mięśnie kegla
|
|
Na gadkach się skończy A który odważny, niech wychyli nosa Skończy jak tu154, albo endrju
|
|
|
Autor: grudniowy91 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 13-03-12 21:59 jak sie nie nadawales koles to cie wywalili. widac ze matka ci łeb lodówką w dzieciństwie przytrzasnela. to smutne ___________________________________________________________ hahaha Nie wywalili mnie frajerze nie czytasz od początku słyszałeś że gdzieś dzwonią ale nie wiesz gdzie - nie wiesz w którym kościele. Nie wywalili mnie - nie mogli mnie wywalić bo mnie nawet nie przyjęli. A zresztą wyniósł mnie z tamtą dosłowne na swoich ramionach kolega Krzysztof który w ten sposób pojawiając się na mojej drodze uratował mi życie. Dosłownie uratował mi życie własnoręcznie wnosząc mnie do szpitala gdzie trafiłem w ciężkim stanie. Kapłani podobni do nich dla własnych korzyści zajebali życie Boże w społeczeństwie nie tylko Jezusa. O czym to świadczy ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |