Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Odnalezione szczątki w Wiżnie |
lepiej na Poznańskiej kamerkę wywalić i siedzieć
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Odnalezione szczątki w Wiżnie |
|
No tak ale zdjęcia trzeba obrobić, wezwać sprawcę , itp. itd. a na inwalidzkich czysta kasa i pożytek społeczny.
|
|
belfer, żeby sprawdzić kwity parkującego na miejscu dla inwalidów trzeba poświęcić czas, poczekać, nadto pracy jak dla mobilnych "chłopaków", po co sie przepracowywać.
|
|
Nie robię reklamy :/ chcę wiedzieć! Czekam na opinie, pozytywne czy nagatywne, oby prawdziwe :) jakie są wasze doświadczenia ?
|
|
Ile kosztuje badanie techniczne diesla w Łomży?
|
|
Coś tu jest nie tak
|
|
Jestem za!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gonić Greków
|
|
no ta, policji chleb odbierają ... psiarczyków pilnować chłopaczki z czerwonego placu a nie do kierowców się czepiać.. ale Antkowi głupio, to chyba jeden z trzech 'porządnych" straszaków, a piszacy... dużo psich gówien pod moim blokiem się wala, o to by było godne dla niego zajęcie...
|
|
A niech tam, w sumie jeszcze młoda godzina: http://www.youtube.com/watch?v=t5bD76PRx3U&feature=related
|
|
http://kontestklubrybnik.blogspot.com/2011/11/czy-mozna-nagrywac-straznikow-miejskich.html
|
|
?????????????????????????????????????????? Kasia..
|
|
raqlan , jakie ty studia skĄczyłeś ? cyt : " ja nie po to skączyłem wyższe wykształcenie " , łopatologię stosowaną ? w każdym swym poście " brylujesz " jak w temacie : Ustawa o ochronie danych osobowych:Art 6 http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=495153&t=495153 chłopie , ty chyba zamiast do szkoły to na piwo chadzałeś , wróć się jeszcze jest czas , szkoła to nie budka z piwem , nie musisz tam chodzić codziennie ! raqlan to kolejny już raz " BŁYSNĄŁEŚ" na forum swoją inteligencją !
|
|
wszędzie tyle samo, chyba 96zł.
|
|
Dlaczego po miescie chodzi tylu Jeleni?.Smiac mi sie chce jak na nich patrze ale widze ze coraz to wiecej chodzi z rogami.
|
|
mam nadzieje ze doliczylas siebie rowniez do grona jeleni;] Kasia..
|
|
wie ktoś od której jest czynny sklep prymus na al. legionów???
|
|
nie od dzis wiadomo ze panstwo doi nas z kasy jak tylko moze a zeby moglo wiecej zabrali by nam wszystko...te nieroby trwonia nasze pieniadze!!!! dobra wypowiedz
|
|
do 17 baranie ;)
|
|
bafcie się dopsze ja uciekam . . . milego wieczoru :) http://www.youtube.com/watch?v=rhf0Q5rGAVI&feature=related ***** ***
|
|
Kurdeczka wpm, to na Twoich studiach psycho(...) tak Ciebie szkolą ? Kasia..
|
|
Raqlan ma kilka nicków.. Ostatnio nie wlaziłemm ale faktycznie wam tu fika patrzę
|
|
ja nie zaliczam swojej osoby do grona jak to napisala "wpm" "JELENI" nie ocenia sie ludzi po wygladzie zewnetrznym lecz po tym co ma w srodku BTW: WPM przestan robic poj3ban3 posty bo zal mi Cb;] Pozdrawiam PS. OGARNIJ MOZG Kasia..
|
|
Obelix!!! Bonnie ? znęcasz się... powtarzam sie po raz entyyy ;) http://www.youtube.com/watch?v=V-sCrhRPCMg dobrej nocki kittka :) Kasia..
|
|
|
Nie, nie, nie Żonę trzeba uczyć. Teraz te wszystkie rozwory nie mają szacunku ani do męża, ani do pieniędzy. Wiecie pewnie jaka powinna być żona Powinna być : Głodna, niewyspana i wystraszona :)
|
|
Na zachodzie się niepierniczą, wzywają pomoc drogową i holują autko na parking, potem mandat i opłaty za pilnowanie auta, nie ma dyskusji. W Łomzy jak widać na załączonym obrazku prywata, podpadłeś to Cię pilnują :) bo mają czas. Kiedyś dostałem mandat z fotoradaru. Poszedłem wyjaśnić zajście i udowodniłem że byłem tylko pasażerem. Przyjęli moje zeznania, a do podpisania dali mi przyznanie się do winy. A konkretnie kobieta, myślała że nie przeczytam co podpisuję. Sztuka to sztuka, statystyki można podnieść, a i nagroda może wpadnie. Dać im jeszcze 13, mundurówkę, dodatki, kuzynowi pracę.
|
|
A co masz zamiar robić?:D
|
|
No pewnie że idę.Gdzie zbiórka?
|