środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dlaczego w Polsce nie ma terrorystów...

:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dlaczego w Polsce nie ma terrorystów...

Jest taki jeden zapaleniec, zwie się Leszek Wiśniewski,chętnie pomoże.Jego stronka na 4lomza w fotogaleriach.

A patrzyłeś ty na termometr? Sól rozpuszcza śnieg i lód do temp. gdzieś -6 - 7 st. Potem to już zostaje ci tylo zdrowy rozsądek. I ciesz się, że śnieg odgarnęli.
A sól wozi bo mu potrzebne jest obciążenie przy odśnieżaniu.
Myśleć kolego, myśleć. To nie boli.

BTW. Oragnizuje w najbliższym czasie typowo "modową" sesje, do której szukam modelek. Gdzie można zobaczyć twoje portfolio, jak można się z toba skontaktować?

Po śmierci w niebie będą mnie czekały nieziemskie rozkosze! Tam będę piła najprzedniesze trunki, nie żadne krajowe sikacze i obcy mi będzie kac. Jedzenie będzie rozkoszą podniebienia bez martwienia się o wagę. A najważniesze, że będą tam na mnie czekać przystojni, kulturalni, opiekuńczy i mili mężczyźni, którzy zadbają o wszelkie moje potrzeby i będą mi dogadzać, bo ja będę sensem ich bytu! Wszystko to będzie moim udziałem jak sobie zasłużę w dniu dzisiejszym. Dlatego żyję cnotliwie i skromnie: nie piję, jem dietetycznie i zdrowo oraz unikam tych dzikich mężczyzn, jakich pełno wokół mnie, i chcą tylko jednego - wpuścić mnie w maliny :)

pozdrówko

"Tak, tak Gerwazy
Tak, tak Protazy" :))

pozdrawiam

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Hej dewoty, stare cioty,
Więcej kładźcie na ofiarę,
bym mógł wozić swoją dupę
nowym jaguarem!!!!

no coz rozne to zeczy ludzie sprzedaja hehe:)

Treść jest ukryta

zenuak moze warto było by sie tam wybrac wiekszą ekipą, a przy okazji jakies ognisko i kiełbaski :D Co ty na to?

Zbych

Emancypacja

Prawie każda młoda kobieta podpisuje się pod tą cechą, rozumianą jako pewien rodzaj wyzwolenia spod dominacji i kontroli samców. Emancypantka rości sobie prawo do tego, aby decydować, kiedy chce się kochać, jak długo,w jaki sposób i z kim. Ma także prawo odmawiać seksu, kiedy nie ma na niego ochoty. Zdziwiony?

Rada: Nie krytykuj jej poglądów, ale daj jej złudzenie, że to ona ma kontrolę. Pozwól jej czasami udawać szefową, nie narzucaj swojej woli i nie bądź nachalny. Kiedy odmawia, nie pokazuj tego po sobie, choć jest ci przykro lub jesteś wściekły. Ona naprawdę ma do tego prawo.
Tak pozwól jej na wszystko, to wkrótce będziesz pantoflarzem.

Feromony

Są to wonne substancje wydzielane przez różne gruczoły, po to by przyciągnąć i rozpalić osobnika płci przeciwnej. Mężczyźni wyczuwają je bardziej od kobiet (zwłaszcza w czasie ich owulacji). Jeśli oboje tak samo silnie reagujecie na sygnały zapachowe, w łóżku stworzycie duet doskonały. Zaufaj nosowi: gdy w pierwszych kontaktach jej zapach ci nie pasuje, z czasem będzie gorzej.

Rada: Zniechęcaj ją do używania silnie perfumowanych kosmetyków, bo one zabijają jej feromony, co obniża twoje zainteresowanie seksem. Mało mięsa, dużo pikantnych przypraw = więcej feromonów. Siła przyciągania słabnie na skutek długotrwałego stresu.
Najlepiej sam kupuj dla niej kosmetyki.

Jutro kolejne słowa: G i H

Autor: Antysemitex (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 21-01-06 15:34

hehe
nie kopiuj artykulow z interi tylko podaj link do tego wszytskiego to se ludzie odrazu wszytsko przeczytaja
no

Może są tacy co nie chce im się szukać w internecie i wolą kawę na ławę, to raz, a dwa, jeżeli tak miałbym robić to bym wcale nie zaczynał tematu. Śpiewać każdy może, a czytać nie musi jak nie chce.

Z rok temu byli miałam okazję być :)
po KSU najlepszy koncert w Bonarze dali

Witam,
wszystkich, którzy tu zaglądają.
W niedzielę wybrałam się na ten stok i jestem bardzo zawiedziona.
Po pierwsze: trasy nie są przygotowane, wszędzie wystaje trawa. Jak kupią armatkę to wtedy nie będzie problemu, lub jak spadnie śnieg :)
Po drugie: sam wyciąg jest tragiczny. Jeszcze dzisiaj mnie boli ramię a wjechałam tylko 5 razy. Strasznie szarpie.
Po trzecie: drogo. Za każdy pojedyńczy wjazd trzeba płacić 2 zł a są dwa wyciągi, czyli 4 zł za wjazd. Karnet na 3 godziny kosztuje 30 zł w weekend, a w pozostałe dni 20 zł.
Oczywiście to jest tylko moje zdanie .... i mojego mężą i kolegi.
Mój mąż powiedział, że to jest ośla łączką i jeżeli ktoś chce się nauczyć jeździć to ta górka jest super, szeroka i płaska, ale osoby, które już opanowały jazdę na nartach będą się męczyć.
Pozdrawiam i przypominam, że jest to tylko moja opinia.
Może za rok wybiorę się jeszcze raz, kiedy będzie wyciąg orczykowy i napada trochę śniegu.

o masz niewiedziałem nawet ;)

PYTANIE:
w jakim stuleciu żył Pan Erwin Dąbrowski
KIM BYŁ Pan Erwin Dąbrowski (czym się wsławił)

a ja to lubie dobrze zjesc i poszczypac

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org