Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Skazany sądownie minster MSWiA niejaki M.Kamiński pogonił ZIelińskiego |
najchętniej to ratusz :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Skazany sądownie minster MSWiA niejaki M.Kamiński pogonił ZIelińskiego |
Autor: Matthew (---.elomza.pl) Data: 05-03-12 09:03 Mój Boże a ja myślałem ze ze mną jest coś nie tak. Kochalem Andiego... Ale teraz zezowatemu szczęściu oddalbym " wszystko"
|
|
Re: Skazany sądownie minster MSWiA niejaki M.Kamiński pogonił ZIelińskiego |
Autor: Pareslow (---.lomza.mm.pl) Data: 12-03-12 21:36 Człowieku ochłoń- to po pierwsze. Tak to czytam i strasznie mnie zastanawia z kim i z czym Ty chcesz walczyć i co ludziom chcesz wmówić. Wiara jest prywatną sprawą każdego z nas i od indywidualnych potrzeb duchowych zależy w co sie wierzy i jak silnie. A ty ciągle sypiesz słówkami o zakłamaniu, bogobojności itp. Rozumiem, że wiele aspektów życia i działalności księży budzi sprzeciw i jest mało przejrzysty, ale strasznie drażni mnie w Twoich postach to, że tak często mieszasz w to Boga. Nie stawiaj siebie i swojej racji ponad resztę bo to już obrazą leci. Pozdrawiam A ja z kolei się zastanawiam, gdzie Andrzej był do tej pory. Do tej pory jak rozumiem wszystko mu pasowało i czynił pokłony jak inni? A nagle dostrzegł w porę że mu to nie pasuje?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |