Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kiedy komuniści ujawnią listy poparcia do KRS? |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kiedy komuniści ujawnią listy poparcia do KRS? |
cichociemny w lata re to ,możesz dostać w Polsce czy zagranico :))))) gnoju mnie nie mieszaj zezowatym bo tobie się krzywda stanie:)))))
|
|
nie 2 miliony kombinacji jak piszesz tylko prawie 14 milinow policz matematycznie
|
|
_maly_ nie o Ciebie chodzi zawsze byleś na poziomie ")
|
|
andzia c , gdzie byłaś prawiczku ? obudziłaś się podkolneński kołku !
|
|
zezowate stara cie puszcza kantem chłopku z Konarzyc a córa nie chce taty psychopaty znać:)))))))))) y
|
|
Witam Państwa serdecznie. Celem niniejszej ankiety jest zebranie opinii na temat systemu franczyzowego w jakim Państwo uczestniczą, korzyści i ryzyka z tym związanego a także formy finansowania przez Państwa wykorzystywanego. Badania stanął się częścią pracy licencjackiej. ANKIETA JEST W PEŁNI ANONIMOWA Oto link do ankiety: moje-ankiety.pl/respond-21104.html Z góry dziękuję za Państwa pomoc, pozdrawiam.
|
|
maruda hahahahaha jak zawsze zabijasz wszystkich sarkazmem:))))))
|
|
meg , umnialem już pierwyj , ale teraz jakoś mnie tak naszło na zabawę , a i marude troszkę rozbawimy to może się dąsać przestanie
|
|
|
Andziula :):) A ty wiesz przynajmniej co ty wypisujesz?? Takiego debila to nawet do Choroszczy by nie wpuścili :):) Tymczasem jestem zmuszony Ciebie opuścić kolneński przystojniaku z Łabna Dużego :):) Masz szczęście że te dwie wsie połączyli z soba bo byś daleko od szosy mieszkał :):):) Ale nie omieszkam jeszcze wrócić bo zabawę z zezusiem mamy przednią i twoje nieudolne wypociny w postaci prób odszczekiwania sie nam jak psa na łańcuchu bawia mnie nieludzko :):) Przynajmniej nastrój mi poprawiłes parobku podkolneński :):) Tym czasem psychomatołku:):) Poćwicz w międzyczasie dykcje i wymowę bo raz że się jąkasz a drugi raz to tak seplenisz że nic a nic z twojego bełkotu nie można zrozumieć :):) Baw sie dobrze ptaszkiem :):) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
ten DEBIL andzia , znowu coś pier.doli od rzeczy chłopie , zastanów się co ty piszesz , co to wszystko ma do rzeczy , z czym to powiązać , BREDZISZ bez składu i ładu ! skończ pisać głupoty bo się ośmieszasz i kompromitujesz , a jak przeczyta te twoje wypociny pewna Pani o nicku M....., to straci do ciebie resztki szacunku ! po ostatnich twoich postach pewnie już jej się oczy otworzyły i przejrzała z kim się zadała andzia , powiedz nam : Czy ty , to jesteś taki głupi sam z siebie , czy ktoś ci za to płaci ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |