Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
No i stało się. Tusk szefem EPL. |
To tylko od Ciebie zalezy, a nie od pogody. Kto Ci dal prawko.? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: No i stało się. Tusk szefem EPL. |
Autor: manfred (---.elomza.pl) Koło szosy nie ma gdzie. Kurpiewski za dużo kasy chciał za działkę.
|
|
Proponowałbym wysyłać mi na maila propozycje: elobayor@wp.pl. Żeby było jaśniej, porada ma dotyczyć podziału obwodów, dobrania zabezpieczeń i tak jak pisałem wcześniej, podłączenia po położeniu przewodów (aktualne bezpieczniki są topikowe, więc również wymiana rozdzielnicy).
|
|
no nie , łu nasych górali to nie , ale palinkę i rakiję to piłem - nasz bimber nie gorszy , a grappa też
|
|
|
W ja byłem w lato i próbowałem, świetna. A w drodze na Giewont wspomagałem się rodzimym browarem :-) A co do bimbru to mówiąc szczerze są osoby w okolicach, które robią taką wódeczkę, przy której sklepowe są daaaaaaaaleko w tyle, a ta robiona ma ok 50% więcej mocy :-)
|
|
myślę że masz za mało praktyki , żeby wydać wiarygodną opinię , wypijesz 0,75 Absoluta pod papierosa tylko /paczkę ? NIE ! a ja sobie ćmię Marlboro jednego za drugim i już pół krowy nie ma , szkocką KAŻDĄ da się tak pić , a biała wódka bez zagryski nie idzie ,
|
|
Zeziu ile ludzi tyle gustow i smakow :) ja preferuje jw. ;)
|
|
brunetki typ "temperamentny" ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |