Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tęczowe różańce od papieża Ino centy I Rydzyka. |
Tak, tak
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tęczowe różańce od papieża Ino centy I Rydzyka. |
:-)
|
|
;-)
|
|
;-)
|
|
a wypłacic premie kur... dla legusów z ratusza to jest za co. trzeba porzadek kur... w tym miescie zaprowadzic i pokazac ze władza musi cos i dla nas robic a nie pchac sobie w kielnie i zadnych imprez nie robic bo kasy wiecznie nie ma. dobrze ze sie z aferami uspokoiło. kur... w tej łomzy to same odpadki mieszkaja wala ich połbach a oni nic.
|
|
Dobre to było z twojej strony:):) Pozwany? zezowate szczęście :):) Zamieszkały ? Internet :):):) ulica? forum4lomza :):):) lecz się dziecko, lecz :) a może to i dla tego że gimnazjum nie skończyłes to i nie wiesz co piszesz:):):) Kasia..
|
|
ha ha dobre sobie jak nic Zambrów potrafi bo tam myślą a nie klękają więc mają. U nas Euro będzie na orlikach no kuzwa bo sie oszcze hja ha aha ha ah . nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
torro :) Bo to podobno jest tak :) Jakie maja rozumki ,takie i portale czytają :):) Kasia..
|
|
ha ha ale poziom intelektualny
|
|
|
<<<<<<<<<<ZEZOWATE SZCZESCIE<<<<<<<<<< tO MOZE SWOJEJ CORECZCE KEBAB JESZCZE JEDEN OTWORZ HHIHIHHI A JA MOGE CI SOLI SPRZEDAC ZEBYS LEPIEJ GADAL TEJ Z KLODAWY HIHIHI ALE WIDZE ZE ZEZOL STOI W KOLEJCE ZA DOFINANSOWANIEM DLA SWOJEJ CORECZKI HIHIHI ZEZOL TY TO JESTES BIZNESMEN HIHIHI,,,,,,,,,,,,,,
|
|
;-)
|
|
ok, dziś tam skoczę i myślę, że z takiego wyboru sklepów coś wybiorę. jeszcze raz dziękuję :) rudy błazen z druhem
|
|
ale Szanowni forumowicze...przecież to nasi przedstawiciele...nie można by zrobić jakiegoś kroku? Na przykład małe protesty, albo pisać do urzędu miasta w sprawie strefy kibica...siedzenie i narzekanie nie zmieni nic. A co do klękających - też miałem nadzieję, że będzie inaczej i głosowałem na obecnego prezydenta, ale niestety się zawiodłem. W następnych wyborach jedyne wyjście, to głosowanie na kogoś młodego ze świeżym umysłem...może wtedy będzie inaczej. Smutne, że u nas pcha się we własne kieszenie i w tzw. "zabytki kościelne", a społeczeństwo nie ma nic...to jest przykre i tragiczne, niedługo dojdzie do tego, że księża będą siedzieli w radzie miasta... Zmieńmy to!!! Kasia..
|
|
witam, czy ktoś orientuje się czy jest już jakis nabór do Galerii Narew, do sklepów, do Castoramy? Bardzo proszę o informację nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
http://www.etf-pd.pl/ Naprawdę polecam, przyjmuje w Białym, ale dziewczyna z Łomży, ma dużą wiedzę i bardzo fajne podejście. Ja ją znalazłam na Gruponie i skorzystałam
|
|
Darck , rzeczywista cena budowy mieszkania to ok 4000 - 4500zł
|
|
u nas jest trochę taniej ze względu na cenę działki i realia rynku łomżyńskiego
|
|
Lepiej zainteresuj się Galerią Veneda,bo buduje ją Instal Białystok.Mają wynajęte 75% powierzchni.Powstanie szybciej.
|
|
zezowate co ty nie napiszesz o moczu i psich odchodach to ty piszesz dzień dnia noc w noc to twoje ulubione manu . Piszesz jak alfons wyglądasz jak alfons myślisz jak alfons na którym kilometrze stoją twoje panie:)))))
|
|
tego to ja niewiem,jesli bede wiedziala to dam znac.Ale pomysl sama jeszcze niema budynku a juz myslisz ze beda rekrutacje robili??? TO TAK JAK?jeszcze bartek w dupie a juz mu chzciny robia!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |