Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Antysemicki wpis drugi... |
SLONECZKO 666 JA NIEPROSZE O TO ZEBY KTOS ZWRACAL UWAGE NA MNIE,PROSZE TYLKO O SZCZERA RADE,CO BYSCIE ZROBILY/LI NA MOIM MIEJSCU CZY SIE OPLACA PRACOWAC ZA TAKA KASE CZY NIE.JESLI OTWORZE BIZNES TO BEDE ZARABIALA MIN 2000TYS NETTO DLATEGO SIE PYTAM CZY OPLACA SIE PRACOWAC ZA 2000TYS NETTO MIESIECZNIE W TYM MIESCIE.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Antysemicki wpis drugi... |
zgadzam się z megan, zezowaty też ma racje o wpm mimo, że ogólnie ma dziwne podejście do życia i zawsze gdzieś kombinuje zgadzam się też z wpm że trzeba pracować, ale już nie zgadzam się! na to za ile!, bo pojęcia nie ma o życiu albo jak pisze megan jest pracodawcą! obłudnikiem i jak widać ma ludzi za debili, widać że kręci jak szalona i jak durny pracodawca, któremu się wydaje, że zawsze ma racje, choć nawet nad prawdą samolotem nie przelatywał, palma jej odbiła
|
|
a może to blondynka?
|
|
reklamowka na glowe i wio
|
|
JAKI ON/ONA MA W TYM CEL , ZAKŁADAJĄC TAKIE GŁUPKOWATE , PROWOKACYJNE TEMATY ? NIKT , PRZY ZDROWYCH ZMYSŁACH TAKICH BZDUR NIE WYPISUJE !
|
|
czy któraś z Was widziała gdzieś w Łomży kosmetyki BingoSpa?
|
|
Autor: k4t podaj może skąd jesteś i jak nazywa się ta dentystka którą " to niech ja ch... " i zapytaj Norka , on w kanałach robi !
|
|
darek ale ja nie biadole...po prostu tylko powiedzialam ze bralam wczesniej kilka osob firm i ich robota niepodobala mi sie po prostu.. rudy błazen z druhem
|
|
to nie moj maz prowadzil..
|
|
Pryma to ta stacja paliw? Bo ona nie jest naprzciw BP to już nie wiem, manfred masz numer?
|
|
moze w okruszku zapytaj
|
|
Daj im pobudowac,jeszcze niewiadomo kto to wszystko zfinansuje,jaki bank,jaka firma zachodnia zechce wejsc do tak malego miasta jak Lomza.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |