Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mój rasistowski wpis ... |
sklep otworz oczywiscie ale poszukaj lepszegp lokalu w lepszym punkcie naprawde dobry punk polowa sukcesu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mój rasistowski wpis ... |
a ja podejrzewam,ze kto ja znalazl to juz nie odda, bo teraz tylko same zlodzieje istnieja... sam wiesz... uczciwi ludzie to naprawde rzadkosc... tylko gardzic NIEUCZCIWYMI ludzmi
|
|
JAKI ON/ONA MA W TYM CEL , ZAKŁADAJĄC TAKIE GŁUPKOWATE , PROWOKACYJNE TEMATY ? NIKT , PRZY ZDROWYCH ZMYSŁACH TAKICH BZDUR NIE WYPISUJE !
|
|
|
następny głupi temat założony na forum przez wpm czy Ty nie masz nic innego do roboty?? rudy błazen z druhem
|
|
SPIER*** tyle w temacie .
|
|
jaro ,jak sam nie pojmujesz autoironii hasnklosa to lepiej sam się nie odzywaj, dla mnie te wypociny - odpowiedź na pytania pisał jakiś nieudacznik, któremu się wydaje że będzie to czytał ktoś kto ma taki sam iloraz inteligencji jak on, czyli poniżej 50 głupoty głupoty, głupoty
|
|
Chyba byłeś na tym piwie z koleżankami na czacie wp. Cały czas siedziałeś przed monitorem czubie.
|
|
|
wpm bawi mnie twoja głupota , czy nie widzisz , że robię sobie z ciebie jaja ? przypomnij sobie kiedy to się zaczęło ? pamiętasz jak po którymś tam n-dziesiątym z rzędu twoim głupkowatym poście i ataku na mnie , powiedziałem , że zdemaskuję i obnażę twoją PRAWDZIWĄ twarz , KONFABULUJESZ gościu ! TRANSWESTYTO , przebierańcu jaki to ma cel zakładanie coraz to nowych głupkowatych i prymitywnych tematów ? co ty chcesz przez to osiągnąć ?
|
|
az szkoda tego czytac, ktos zada pytanie, a 100 tumanow odpisuje swoje ''mądrości'' ;/
|
|
wpm , ty tu marnego dowcipu " kabaret " robisz , MISJONARZU przebierańcu !
|
|
:-)
|
|
zezowat skamlesz :)))
|
|
Boże wpm Ty się lecz!! Co 2-3 godz nowy temat zakładasz... Żal mi Ciebie..
|
|
wpm walę ciebie i andzię c , pseudo kebabów nie ruszam , tanie mięso to tylko takie psy jak wy jedzą !
|
|
zezol strzela w gołębie a dachu raz będzie gołąbek raz kebab:)))) wrona musisz krakać :)))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |