Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polonia Christiana : Pedał z KK ma podobno mieć wieniec z majtek z napisem ROMA :) |
BUNIO<<<<<<<<<SUPER TO POLICZYLES,ALE MOI RODZICE TYLKO TYLE CHCA,ONI SA DOSC ZAMOZNI WIEC NAWET JAK BYM GROSZA NIEDALA TEZ NIC BY NIEBYLO.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polonia Christiana : Pedał z KK ma podobno mieć wieniec z majtek z napisem ROMA :) |
|
Re: Polonia Christiana : Pedał z KK ma podobno mieć wieniec z majtek z napisem ROMA :) |
ty z zezem czytaj co ci napiszę : :) :):) mowisz o wstydzie? poczekaj jeszcze kilka dni to wtedy ci panienka jak będziesz tak dalej smerfował swoją niewinnosc pokaże skan z pozwu przeciwko tobie i tak samo jak ty facebook udostępniłeś z jej danymi i zdjęciem to ona na pewno się nie zawacha upublicznić twoje dane :) co do sprawy sądowej to nie ze mną ją prowadzisz a z nią ja ci tylko mowię jak jest ale ty po ludzku pewnie nie rozumiesz będziesz się wstydził jak ten pozew cała łomża ujrzy :) i wtedy poznają twoje ego kim jesteś :) a z tego co wiem ty zadnej dzialalnosci nie prowadzisz - no chyba że forum ahahahaha :):):) oj ludzie wierzcie mi - będziecie w szoku jak poznacie jego dane :) bądz dalej przy swoim przekonasz się że jest inaczej :) pamiętaj każdy twój wpis jest monitorowany :) i jeszcze jedno bo już mnie Wq teraz gdybym to ja miał takiego ojca co kozaczy na forach i głupoty wypisuje pod anonimowym nickiem to bym się W S T Y D Z I Ł gdy poźniej prawda wyszłaby na jaw nic do ciebie nie mam mówiłem a wciąż słyszę od ciebie obelgi nie jestem typem co będzie ci się odgryzał w taki sposób w którym ty ślesz na mnie komentarze ! a na koniec powiem tylko leciutko - odpuść zanim tylko pogorszysz sobie zdrowie i tak wiadome ze nie spisz po nocach !
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=DBEu25MTaT0 :D :) :) ciekawe co wy na to hehehehehe :) ma ktoś lepsze pomysły :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |