Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
po wyborach PiS lecI z elektoratem w balona !!! |
wpm a jeszcze jedno . dawny mój pracodawca powtarzał ,że jemu się nic nie opłaca,że on socjalny jest ze daje nam pracę bo mamy rodziny itd a póżniej firmę sprzedał za kilkadziesiąt milionów ( w Łomży) heh
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: po wyborach PiS lecI z elektoratem w balona !!! |
Kupić rower i zamontować z tyłu tablice rejestracyjną @#*(@#*
|
|
w PWSIiP 7 gr? nie, nie, nie. nie ma tak dobrze. właśnie chyba tak 30 gr jest, zarobić chcą. facmen
|
|
|
Wpm zdecyduj się jesteś pracodawcą czy pracownikiem???
|
|
Masakra ...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
O nie,nie,nie.Wymądrzasz się tutaj na forum to i żyj jak większość Polaków.Nieważne,że masz zamożnych rodziców,dopłacaj po równo,skoro stać Cię na takie mądrości.Ja i tak policzyłem to baaardzo skromnie.
|
|
raqlan znowu bzdury piszesz , zastanów się nad tym , znowu się ośmieszasz , chcesz mnie uciszyć bo demaskuję twoją indolencję , straszysz bo brak ci argumentów , po pierwsze to nie ma podstaw prawnych , zaistniała sytuacja nie nosi znamion czynu zabronionego . po drugie : przeciw komu mogłaby już złożyć pozew ? skąd dane ? z przyczyn technicznych jest to niemożliwe w tak krótkim czasie , najpierw zrobić skany z forum od administratora uzyskać adres IP , złożyć zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa , następnie jeżeli byłoby to zasadne policja/prokuratura występuje do dostawcy internetu o podanie danych personalnych , pozew i sąd . dostawca usług /internetu nie może ot tak sobie udostępniać danych , a i prokuratura się zastanowi czy doszło do naruszenia prawa , po trzecie : sam bzdury piszesz , " to ona na pewno się nie zawacha upublicznić twoje dane :) " , to co prawo działa tylko w jedną stronę , jak ja to " przestępstwo " a ona to co ??? Mścisz się za swoją głupotę !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |