Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiS = komunaBiS- PiSobolszewie jednym głosem z Lewicą w sprawie limitu 30-krotności składek na ZUS. |
A co pracownika obchodzi ile szef za niego płaci? Co za ciemnogród, chcę mieć interes to niech wiąże się z różnymi kosztami a nikt przy zdrowych zmysłach nie będzie chciał pracować na czarno! Pracodawca się wypnie a Tobie niech brakuje lat do emerytury.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiS = komunaBiS- PiSobolszewie jednym głosem z Lewicą w sprawie limitu 30-krotności składek na ZUS. |
dziś widziałam fotoradar na ul. Poznańskiej
|
|
Re: PiS = komunaBiS- PiSobolszewie jednym głosem z Lewicą w sprawie limitu 30-krotności składek na ZUS. |
Tak jak w temacie. Posiadam 120-letnie nozyczki, ktore sa sprawne. Dzialaja lepiej niz nie jedne z 21 wieku hehe. Ktos moze zna kogos co sie takims czyms zajmuje lub kolekcjonuje.? Interesuje mnie sprzedaz dla kolekcjonera itp.
|
|
Maruda!!!!Wiesz co myślę o tym kawałku???Jeśli nie to lepiej nie pytaj!!! http://youtu.be/wMgFE59581Q
|
|
to są torty marcepanowe raczej do oglądania niż do jedzenia są bardzo ładne ale żebyście wiedzieli jak je się robi i przez jak wiele rak przechodzi taki marcepan trzeba go wygnieść łapami na stole dodac barwnika itd ..... _____________________ Łomża...... cała prawda!
|
|
Hehe jestem kobietą także ciężko mi będzie samej :) ok, pierwszy, lepszy warsztat to który polecasz?
|
|
Chcialabym wynajac lokal na przeciwko Stokrotki,ale on chce 30zl netto za m2 jest tam 66 metrow2. to jest dobra cena czy za drogo?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |