Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TVN mówi o tym czego reszta boj się powiedzieć!!! |
Każdego roku jest taki 8 dzień Mimo , że zimowy To piękny jak wspaniały letni sen , Choć to tylko dzień marcowy . Raz do roku jest taki dzień , Który przemija jak piękny sen . Wszystkie kobiety panie i matki , W dniu tym dostają pachnące kwiatki . Wszystkie życzenia są dla kobiety Które bywają czasem niestety Trochę niechciane i nielubiane Ale są za to - BARDZO KOCHANE . Małe dziewczynki , bardzo lubimy I więc im dużo szczęścia życzymy Nieważne przecież jaka uroda Jaka w ubiorze dziecięcym moda Wszystko nieważne jest w życiu Waszym Bądźcie radością więc w życiu naszym . Większe dziewczyny te nastolatki Ładne są nieraz wśród nich gagatki Im już życzymy szczęścia wielkiego Pięknej miłości , no i do tego Sukcesów w szkole pracy i w domu Marzeń spełnienia nie po kryjomu Radości wielkiej tutaj i teraz Byśmy cieszyli się z wami nieraz . A młode mamy to też kobiety Które czasami ale niestety Dla siebie samych czasu nie mają Bo cały swój czas dzieciom oddają O nich to właśnie też pamiętamy Piękne życzenia więc im składamy Życząc im dużo szczęścia , miłości Do swoich dzieci moc cierpliwości By je chowały na dobrych ludzi I niech to im się nigdy nie znudzi By z nami były przez długie lata I były również - radością świata . A nasze babcie miłe babunie Niechaj kochają jak każda umie Niechaj zabiorą na spacer dzieci A dla nich zawsze niech słońce świeci By one ciągle były zdrowymi I się cieszyły wnukami swymi A te co dzisiaj zdrowia nie mają Niechaj się cieszą i pamiętają Że o nich także ktoś tam pamięta Zawsze codziennie nie tylko w święta Życzymy im wiary i cierpliwości Od młodych serca i życzliwości By ich choroba szybko minęła A każda chora - uśmiech przyjęła Bo wszystkie panie tu na tym świecie Są bardzo ważne dla nas jak wiecie Żyją tu dla nas, dla nas się trudzą Przy nich się przecież ludzie nie nudzą Powiedzmy wszystkim dużym i małym Że je KOCHAMY SERCEM SWYM CAŁYM ! Wszystkim Paniom forumowiczkom 4 lomza najlepsze życzenia !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TVN mówi o tym czego reszta boj się powiedzieć!!! |
Witam, Prowadziłem Twój samochód i dostałem mandat. Oczywiście chcę ponieść konsekwencje. Do 15 pkt + mandat. 1 pkt - 150zł
|
|
10 pkt mi potrzeba za fororadar Kasia..
|
|
ta
|
|
ty pedale kto cie slucha
|
|
ten szewc to mój dobry znajomy. myslę ze nie ma znaczenia lokalizacja. masz miec dobre szmatki to jest klucz do sukcesu. za tanią i dobrą szmatka klient przyjedzie z drugiego końca łomży. wiem coś o tym. kupuje w takich sklepach czasem, mam swoje ulubione i tylko tam jeżdze. obok mnie sa ciucholandy byłam tam raz i omijam je z daleka. pomyśl o tym. przedewszystkim reklamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
CS-NAUKAZABIJANIA.XAA.PL [FFA] 31.186.83.235:27021 S/NS Slotów : 18 ZApraszam :D:D http://cs-naukazabijania.xaa.pl/ Zapraszam admini do wygrania Forum -> Konkursy
|
|
Dziekujemy wszystkim facetom za zyczenia :) Drogie Panie nie zapominajcie,że w sobote mamy Dzien Mezczyzny :)
|
|
Hmm. To mialo miec pozytywne znaczenie wobec mnei czy negatywne? Bo nie rozumiem _____________________ Łomża...... cała prawda!
|
|
anelka to nie tak ze drogi to bedzie siedzial w domu itd...ja osobiscie wole zaplacic troche wiecej za dobra i szybka robote niz dac mniej komus po kim bede musiala poprawiac... ja mam wysokie ceny uslug ale praca wykonana jest perfect z dokladnoscia do np 1mm.i sa to wszystkie prace remontowo budowlane lacznie z hydraulika oraz elektryka.. ale za to wolne terminy dopiero od sierpnia rudy błazen z druhem
|
|
Sprzedam Testy MS PYTANIA I ODPOWIEDZI 80 ZŁ
|
|
|
Toc to trucizna,nieczytaliscie na internecie ze jest wielka afera jesli chodzi o ciasta,torty.
|
|
|
:-) ..... ale i tak muszę mykać...... kurdupelki czekają...... http://www.youtube.com/watch?v=jS_3UH6SUnE&feature=related
|
|
raglan pracodawca ma obowiązek wystawić umowę przed podjęciem czynności przez pracownika !!! a te 7 dni to ma na uregulowanie dalszych zobowiązań!!!---> kodeks pracy to reguluje:) wpm 1800! z czego 1500brutto dla pracownika
|
|
jedz na PRYME naprzeciwko Bp tam ci chlopaki wymienia zaplacisz za wszystko góra 120zl
|
|
jak ktoś wie gdzie można kupić, to pisać.
|
|
Informacja jaką otrzymałam od firmy Springer jeśli ktoś jeszcze byłby zainteresowany. Cena garażu wraz z montażem o wymiarach 3x5 z drzwiami dwuskrzydłowymi to 1550,- (blacha w I gatunku) lub 1350,-(blacha w II gatunku) dopłata za bramę uchylną 350,- ***** ***
|
|
Witam, gdzie znajdę dobrego dietetyka? miedzy innymi szukam w Białymstoku
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Pisze pisze cały czas. dniami i nocami. http://4lomza.pl/forum/read.php?f=1&i=195637&t=195637 http://4lomza.pl/forum/read.php?f=1&i=195637&t=195637
|
|
Treść jest ukryta
|
|
a ul Broniewskiego 14? facmen
|
|
z tego co można wywnioskować z innych tego typu budynków (np. kaufland) to rekrutacja była zakończona gdy budynek się dopiero budował facmen
|
|
kris_phone_xp ja złożyłam pit 15 lutego i 6 marca dostałam zwrot na konto facmen
|
|
W mieście nie ma takiego sklepu, było kilka ale zamknięte zostały. Do innego miasta trzeba się wybrać po takie zakupy....
|
|
Dlaczego jest w tym miescie jak jest?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |