Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ludzie kiedy wam zaświta???? |
bierz to mowie ci serio...na siebie i swoje oplaty zarobisz tylko licz sie z tym ze pierwsze 2 max 3 miesiace sa najgorsze i najdluzsze...jak bedziesz miala dobry towar i troszke sie zareklamujesz oraz odpowiednie ceny to ci to wyjdzie nawet pomimo tego ze jest tego multum w lomzy..ale jak widac interes sie kreci bo ludzie lubia chodzic po sklepach z uzywana odzieza... facmen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ludzie kiedy wam zaświta???? |
albo po prostu nick z ktorego pisalas i wyskoczy cala lista tematow, w ktorych sie udzielalas, ale ja napisalabym po prostu do admina
|
|
po ugotowaniu rosołu na mięsie ( np skrzydełek, ćwiartek ) z kurczaka rzeczywiście to mięso ma dziwny..rosól też...myślałam ze mi się wydaje ale widzę że nie..
|
|
ty nic nie rozumiesz jeszcze, nie chcą ujawnic która to hurtownia piszesz, a co jest tu winna hurtownia? dlaczego nie pytasz w których sklepach była ta sól sprzedawana? takim tokiem rozumowania wszystko zostało by oczernione i zamknięte. Ta kombinowana sól była sprzedawana z mieszalni do dystrybutorów, hurtowni, zakładów jako normalna sól, to nie ich wina że mieli taką a nie inną, bo nic złego o niej nie wiedzieli. A ty byś niszczył tych którzy są niewinni.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |