Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tolerancja na lewicy |
PSS zarządza grupa czworga wzajemnie się adorujących i dlatego firma chyli się ku upadkowi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tolerancja na lewicy |
Hej shiloh :) może wpisz w wyszukiwarkę 4lomza jakieś kluczowe słowa których używałaś w tym założonym temacie..jeśli pamiętasz..ja tak robię i mi się znajduje
|
|
Pabloz4, ssaczek świętojebliwych pał, zawsze się wścieka kiedy przekonuje się jak jego kościółek okazuje się cyrkiem pełnym przebranych klownów i frywolnej publiki zeń się nabijającej. Pabloz4, umysłowa pokrako, zanim doczepiłeś się do OnaNieznajoma, której przypadek kościelny jest coraz bardziej powszechny i systematycznie się powiększa, odpowiedz sobie na pytanie: Czy ksiądz, płodząc w grzechu bękarta, sam chrzci własne dziecię, czy też musi szukać wyrozumienia u "kapucynków"...? Skoro księdzu bezkarnie wolno płodzić dzieci bez sakramentalnego ślubu to dlaczego potępiasz za to samo szeregowych parafian? Czy ksiądz sam wychowuje swe dzieci, mieszka z nimi, zmienia mu pieluchy, pielęgnuje...? Nie słyszałem o przypadku, żeby księdzu biskup zerwał sutannę za to, że spłodził bękarta niegodnego chrztu i nakazał dziecku nosić piętno grzesznego ojca. Kato-miernota zawsze okaże się kretynem. OnaNieznajoma: Daj sobie spokój z tym chrztem skoro klechy robią taką łaskę chcąc przymusić ludzi do kosztownej ceremonii kościelnego ślubu. Moje dzieci są nieochrzczone, znam więcej takich ludzi i nic się nikomu z tego powodu nie dzieje. Twoje dziecko jak dorośnie podziękuje ci za to, że w sprawach tak osobistych jak religia, dałaś mu wolny wybór. Nie poddawaj się anachronicznym obrzędom i zwyczajom, idż ku nowoczesności, a nie z ciemnogrodem.
|
|
to zglos to na policje moze sa jakes kamery w tym miejscu i bedzie to jakis slad, na stacji na bank sa kamery, wiec moze bedzie to bardzo pomocne w szukaniu jej,ja tez od razu wiedzialam, ze to ta osoba z tv i moze faktycznie szybciej sie odnajdzie, bo ludzie ja kojarza...
|
|
też czasami oglądałam ten program i wywiady z nią przeprowadzane...a w tej firmie Skorpion w której pracowała nic nie wiedzą? Nie znają przyczyny jej dziwnego zachowania..?
|
|
janusz27777 Ja mam tylko 1MB/s i płace 70zł i dlatego chce zmienić ponieważ chyba za to co płace powinnam mieć trochę szybszy . A jak chce szybszy dochodzą dodatkowe koszta
|
|
Zakladajac ten watek, nie sadzilam ze stanie sie on tak popularny... :) Paplik, dzieki za mile slowa i szacun za odwage w dazeniu do nowych kierunkow :)
|
|
Wpadaj do mnie na rosół z prawdziwej kury od mojej sasiadki :) W mięso zaopatruje się od sprawdzonych gospodarzy, którzy nie karmią tymi paszami. To jest dopiero prawdziwy smak mieska. Odkąd spróbowałam nie kupuje w sklepach! Trochę pracy przy tym jest, ale smak bez porównania z tym świństwem w sklepach.
|
|
Żeby tak moja maleńka sunia zginęła i wiedziałabym gdzie, tobym szukała dzień po dniu. Wiedząc że psina zaginęła w okolicach schroniska, przejrzałabym każdy krzaczek, bo być może wystraszona siedzi skulona , głodna i marznie. Sprawdziłabym pobliskie posesje, bo na pewno gdzieś siedzi przerażona. A ludzie niby o dobrych sercach, którzy nie umieją zająć się psem , lepiej niech zostawią go w spokoju, bo często zamiast mu pomóc, robią mu krzywdę.
|
|
sam jesteś głupi i lubisz polowanie na czarownice... oskarżaj tych co tą sól "produkowali" i odsprzedawali do dystrybucji, a nie tych co kupowali ją w dobrej wierze.
|
|
a czy ktoś wie czy ta obwodnica Łomży będzie szła właśnie obok tych wiatraków czy dalej koło Miastkowa? Bo z tego co sobie przypominam byly dwie wersje jedna własnie pomiędzy Jarnutami a łomżą a druga chyba koło Miastkowa
|
|
Ciebie wsadzić do bagażnika,a nie biednego pieska!Normalne że się wystraszył i Ty chcesz go?Żeby się nad nim znęcać ?Chodź ja Ciebie w bagażniku powożę !! ***** ***
|
|
grzybek91 naucz się czytać :|
|
|
już poprawili błąd
|
|
mowie ci napewno na siebie zarobisz.obys przetrzymala 2 3 miesiace dopoki klienci nie poznaja sklepu oraz towaru..ceny tez swoje robia ale towar bardziej...najlepiej na forum sie nie pytac bo im tu sie nic nie podoba..sama sie o tym przekonalam..otworz nie mow co jak i gdzie nastepnym razem..w lomzy za duze zacofanie i zazdrosc wiekszosci dupy zzera..nie wiesz ze polacy to najbardziej zawistny zazdrosny i nieszczesliwy narod??swoj swego w lyzce wody by utopil..jeb**c ich i ich opinie.. ***** ***
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |