Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto rządzi ? |
Nooo to wpm kupisz jeszcze jedno mieszkanie i na garaż wystarczy :) ____________________________________________________________ Ludziom uczciwym zawsze należy oddać sprawiedliwość. A nieuczciwym, pieniądze.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto rządzi ? |
Tak cię nie stać ,zarabiając 800/mies. z bananem na twarzy nawet ci nikt kredytu nie da na altankę ogrodową .
|
|
od sąsiada :D
|
|
Jeśli to faktycznie reklama ( a na to wygląda, zbliża się 8 marca ;) to jest ku*erwsko żałosna.
|
|
Gdzie w Łomży kupić rurki dla chłopaka?
|
|
Oremi , to jest super zdanie : po co Ci związek , w którym Ciebie nie ma ? Myślę, że każdy, kto walczy, powinien się nad tym zastanowić . Czasem nie warto, szkoda życia, dzieci, samej siebie, dla walki o coś, co już nie istnieje ...
|
|
Bunio, dałem Ci jaskrawy przykład żeby pokazać o co mi chodzi. Liczy się kto łamie prawo, a nie w jaki sposób, choć masz trochę racji. To forum zawsze było burdelem na kółkach w mniejszym lub większym stopniu. Co jednak nie znaczy, że możesz tu sobie wejść(bo forum jest publiczne) i pisać co Ci ślina na język przyniesie. Nieznajomość prawa nie zwalnia z jego przestrzegania. Tak samo jak lenistwo moderatora nie jest usprawiedliwieniem. Może przed nadaniem komuś konta na portalu należałoby robić testy psychologiczne i ogólnie na poczytalność? ;) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |