Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSlamiści uprzywilejowaną kastą... |
1.8 benzyna z gazem przekaznik co o nim piszą jest sprawny bo byl sprawdzany ale i tak są problemy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSlamiści uprzywilejowaną kastą... |
Na Poznańskiej, Kijewski - czy jakoś tak, najpierw naopowiadał mi bzdur o kosztach naprawy, potem obiecał taniej sprowadzić części. Trochę młody za to bardzo wygadany i nawet mnie przekonał. Czekałam kilka tygodni z niesprawnym samochodem a Pan zwyczajnie mnie zwodził. W końcu zaczął być wręcz chamski. I całe szczęście bo poszłam do kogoś innego, problem był banalny i nie utopiłam kilkuset złotych bez sensu. Tego zakładu nie polecam.
|
|
Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
na mózgu to ona może mieć wrzody. pytałem konkretnie wiec oczekuje konkretnej odpowiedzi.
|
|
hi,hi,hi
|
|
Tak, to ona prowadziła ten program. Jest rozpoznawana w Łomży, więc jest wysokie prawdopodobieństwo, że się odnajdzie :)
|
|
...a byłby Bóg sprawiedliwy, gdyby zamiast Żydów wybrał Polaków, szczególnie tych "prawdziwych"...?
|
|
UNITRANS ® - POLSKA poleca: SÓL KAMIENNA DROGOWA Kłodawska sól drogowa zalecana jest jako środek do zwalczania śliskości zimowych. Skutecznie rozpuszcza śnieg i lód na drogach, chodnikach, parkingach itp. Sól drogowa pakowana jest w wytrzymałe plastikowe worki o wadze: 5 kg - 120 szt/paleta, ZIMA 2011/12, cena 2,50 PLN / worek 25 kg - 45 szt/paleta, ZIMA 2011/12, cena 9 PLN / worek 50 kg - 21 szt/paleta, ZIMA 2011/12, cena 18 PLN / worek Sól może być dostarczana również luzem. Oferowana sól drogowa posiada od 90% do 97% NaCl nie zawiera piachu i żwiru ! Dzięki zastosowaniu antyzbrylacza sól jest zawsze sypka ! Kłodawska sól drogowa zalecana jest przez Instytut Badawczy Dróg i Mostów w Warszawie, jako materiał zimowego utrzymania dróg, jak również spełnia wszelkie wymagania dotyczące warunków normy PN-86/C-84081/02 oraz odpowiada podstawowym warunkom higienicznym (atest PZH).
|
|
Słuchaj gamoniu co założyłeś ten post a żyjesz plotkami. Zastanawiałeś się dlaczego pokazali JBB a nie np. Morliny ?
|
|
SKUP PUSZEK TO JEST NA PEWNO BO mały zbiera :) a jakie to butelki i jaka ilość ? Kasia..
|
|
Tak mam wklad wlasny. To jest 5k zl wiec w sumie bylo by 23k zl ... Nie chce mowic na jaka dzialalnosc mam zamiar przeznaczyc te pieniadze ale mam nadzieje ze mi sie uda. Trzeba byc dobrej mysli a moze rok uda sie przetrzymac firme. Lokal mam na szczescie wlasny.
|
|
REKLAMA Sprzedam sol wypadowa. w opakowaniach po 5 kg. 25kg. 40 kg Zdrowa i pożywna. Cena do uzgodnienia. Z dostawa lub bez. Atesty w trakcie !!!!!!!!!!!!!!
|
|
A jaki by był najlepszy na kablu ?
|
|
A kapitał masz jakis oprocz łopaty. Bo widzisz mój jest pomysł !!!!!!!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |