Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
REFORMA KOŚCIOŁA |
zespoly ktore umieja rozbawic towarzystwo nie pisza autoreklam na takich forach maja robote z tzw.poczty pantoflowej...a pomysl ze strona calkiem ciekawy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: REFORMA KOŚCIOŁA |
u Łady na Sikorskiego
|
|
A jeszcze jedno do osób które się znają na prawie:Czy umieszczanie linków do stron z filmami,obrazkami to też łamanie praw autorskich.Bądź co bądź używamy i pokazujemy materiał nie swój,także...
|
|
Najprostsza metoda znajdujesz modele kamery hd róznych marek i szukasz ich nagrań na you tube wpisując model kamery, porównujesz jasność obrazu, szczegółowość kolorystykę, z reguły każdy model ma już swoje nagrania te najlepsze to twoja kamera...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
wlascicielka ma problemy rodzinne-nie moze prowadzic sklepu,poradzic sobie poradze ale boje sie wlasnie czy zarobie na zus i oplaty,lokal jest tani.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Harnaś metoda nie zbyt dobra, bo na You Tube wstawiane sa filmiki skompresowane, a jakość kompresji zależy w dużej mierze od użytego programu i i ustawionych parametrów obrazu i dźwieku, czasami chodzi o wielkość pliku kosztem jego jakości.
|
|
witam .byłem ostatnio w zambrowie i kupiłem przepyszne ciastka marcepanow.nie da sie okreslic smaku.chlebek biały boze jaki dobry
|
|
|
do jutra mam odp
|
|
A gdzie ta lipowa jest?:) Może swoją stronę mają?
|
|
Madziara a tez mialas "oryginalna" sytuacje? Podobna do mojej :)
|
|
DZIEKI BARDZO. ALIPOWA GDZIEŚ KOŁO STRAŻY? SAMA NIE JESTEM PEWNA,
|
|
dobry chleb był z piekarni PSS Społem ale juz nie piecza bo tam jakieś dziwne rzeczy sie dzieja i tam gdzie sie ludziom opłaca tam PSS Społem się nieopłaca i bankrutuje - a może to sposób na tanie przejęcie piekarni. Kasia..
|
|
zielonatruskawka15@wp.pl Odezwij się :D
|
|
2 lata.nie mam czasu się nim zajmować i muszę oddać
|
|
skoro nie jesteś zainteresowany psem to się nie wypowiadaj!!!!
|
|
nikt nie wie?
|
|
kasia nie zapomnij o mnie jak wygrasz zezowate szczęscie- no masz problem :) Pozostaje ci zapewnie jak przegrasz sprawę - płacić , albo jeszcze przez pozwem błagać ją na kolanach i przepraszam :) aaaa podobno mowisz ze stać cię na drogich adwokatów :) wiec kasia nie zapomnij wpisac sporą sumkę a nie grosiki
|
|
dla ciebie to kazda osoba zaginiona to raczej osoba ktora uciekła przestępstwa w Łomzy to juz łomzyniakom są znane sprawdz ile zaginięc albo morderstw było w tamtym roku ciekawe czy w tych czasach pobiją rekord
|
|
ta piekarnia to DOMOWA
|
|
|
Bunio, idąc Twoim tokiem rozumowania. Jeżeli np. kierowca zabije kogoś w wypadku to odpowiedzialność może zrzucić na producenta pojazdu? Bo mu tenże pojazd udostępnił? Myślę, że Kasia będzie rozsądną kobietą i wie już na pewno, że ktoś najadł się strachu. Powinno się skończyć na przeprosinach z wielkim bukietem kwiatów oraz poprosić admina o usunięcie postów z linkami.
|
|
Na legionów.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |