Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pod domkiem dyktatorka |
a co do przykładów - to tak jakby teraz na tym forum wpisać jak nazywasz się i podać login - internet nawet zezowatemu szczesciu pozwala byc anonimowym, gdyby ludzie dowiedzieli sie jak nazywa sie ów osobnik sądzę że niejedna osoba coś zrobiłaby z tym. i to jest odpowiedni przykład dla porównania z tą dziewczyna facmen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pod domkiem dyktatorka |
Cała ta afera to być może jest wierzchołek góry lodowej z polską zywnością. Skąd pewność że i w innych produktach nie są stosowane zakazane dziadostwa? Pomijając sól wypadową. Nikt tego nie wie. Jak tacy znani producenci żywności jak JBB w ramach oszczedności oraz zarobku stosowały sól przemysłową i jeszcze kłamią i idą w zaparte to co z mniejszymi zakładami które ledwo wiążą końiec z końcem tam to muszą robic dobre giszefty. A co do szkodliwości tej soli to może właśnie stosowanie jej w zywności przez 10 lat doprowadziło do zwiększenia się chorób serca,raka, plagi z samoistnym nadciśnieniem tętniczym i wielu innych powikłań których jest teraz pełno. Być może jemy właśnie trucizny jak przez te 10 lat nikt tego nie zbadał i nie kontroluje jak na przykładzie tej soli hulaj dusza piekła nie ma. A co do wyrobów JBB powiem krótko omijac łukiem nawet jak już nie stosują tej soli bo jednak runął mit o wysokich standardach higieny oraz dobrej jakości wyrobów z tego zakładu.
|
|
podajcie może nazwy drużyn swoich
|
|
udostępnianie wszytskim tresci SAMEMU to jedno a udostepnianie przez innych bez wyrazenia zgody na innych forach (nie do uzytku prywatnego) - to DRUGIE!. nie mylić pojęć. facmen
|
|
raqlan 5. Zabronione jest wykorzystanie otrzymanych od nas danych na temat użytkownika w jakimkolwiek materiale reklamowym. Czy ja to wykorzystałem w materiale reklamowym ? gdzie ? 3. Zabronione jest przekazywanie nam informacji uzyskanych od użytkowników niezależnie lub treści użytkowników bez ich zgody. Czy ja przekazywałem im ( Facebookowi ) , jakieś informacje ? 8. Przyznajemy użytkownikowi wszystkie prawa niezbędne do korzystania z otrzymanego od nas kodu, API, danych i narzędzi. Co to za bzdura ? , nie jestem użytkownikiem . Piszesz głupoty " prawniku " , brak Ci argumentów i podpierasz się wklejkami , które nie dotyczą KONKRETNEJ sytuacji . Co mnie interesują trzy wersje ustawień . TU MAMY PRZYPADEK Z USTAWIENIEM - PUBLICZNE !
|
|
OjciecR ich jest setki i dziesiątki tysięcy pracowników a nas sa miliony i mamy rodziny i dzieci które te dziadostwa spożywają a skąd pewność że przez 10 lat ta sól nie przyczyniła się do zgonu niejednego człowieka? masz taką pewnośc? Jest takie powiedzenie co za dużo to niezdrowo.
|
|
i teraz oszołomy będą powtarzać swoje mądrości... ludzie zrozumcie że na tej soli nie było napisane że to jest jakaś sól wypadowa, że jest jakaś oszukana, była tańsza, więc ją kupowali... i nie można pisać że "nawet tacy producenci w ramach oszczędności stosowali sól wypadową", oni kupowali tańszą sól, tak jak ty chodzisz do biedronki aby kupić tańszy pasztet...
|
|
odpadła
|
|
:|
|
|
chodzi mi o spodnie dla chłopaaka
|
|
no i co z tego że test, to co? maja brać jak leci? do kogo ta pretensja?
|
|
RZEPICHA PRZESTAŃ PŁAKAC JAK MAŁA DZIECKO . TRAFIŁO CI SI WADLIWY PRODUKT WIEC TRZEBA PRZED GOTOWANIEM WYMYC I NIE BEDZIE ŚMIERDZIAŁO . I PO CO TA AFERA ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |