Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Marna aktorzyna w oczach normalnych ludzi, a dla PełO - pieszczoszek, który wyłudził kasę |
rozowe okulary , ja ci prawdę powiem : DEBIL jesteś !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Marna aktorzyna w oczach normalnych ludzi, a dla PełO - pieszczoszek, który wyłudził kasę |
wlasnie jest biedronka to chyba troche ludzi sie przewija a to obok biedonki,nie wiem sama
|
|
Re: Marna aktorzyna w oczach normalnych ludzi, a dla PełO - pieszczoszek, który wyłudził kasę |
Zezowate szczęscie - niestety nawet adwokat ci prawdę powie :) Poprosiłem go o przeczytanie całego forum zwiazanego z tym tematem . Niestety nie masz racji. Sam oczywiście możesz też skorzystać z tej porady telefonicznie bądz osobiście . Przynajmniej temat skuteczny dla innych się przyda i ostrzeże zanim zrobią kolejną podobną głupotę .
|
|
k4t Ja proponuję ci tak : Przyznanie się do błędu i jedno krótkie słowo PRZEPRASZAM , nie zrozumiałam tematu . I sprawa załatwiona . Drugie wyjście : Jak jesteście obydwoje Autor: k4t i Autor: raqlan , takimi dobrymi prawnikami to możecie poprowadzić sprawę i sami się reprezentować w sądzie , przecież to nic was nie kosztuje . Ja wynajmę adwokata i to dobrego lecz drogiego , a na pewno nie będzie to reprezentant łomżyńskiej palestry . Kosztami przegranej , kosztami sadowymi i wynajęcia adwokata obciąży was sąd . Wtedy może douczycie się tego , czego was nie nauczono na studiach . Podpieranie się Kodeksem i ciągłe bezmyślne cytowanie artykułów , nic wam nie da jak nie wiecie co i gdzie zastosować . LUDZIE nie ośmieszajcie się !
|
|
Napewno "Kwiaciarnia Róża" ul. Śniadeckiego 15 , tam kobieta robi super wiązanki i w rozsądnych cenach. Polecam.
|
|
nareszcie coś konkretnego-ale małe demo to nie 10 godz wesela można się pomylić przy wyborze nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Łukasz1984 i panidomu, prosze nie zabierac glosu w temacie, ktorego nie zrozumieliscie. To co piszecie, odbieglo dosyc daleko od pytania, ktore zadalam. Jedynym moim komentarzem do tego bedzie cytat, ktory wiekszosc powinna znac: "Nie sadzcie byscie sami sadzeni nie byli".
|
|
Tu można i nie drogo. http://allegro.pl/nowy-mundur-polowy-wz-93-127a-mon-98-181-86-i2166705266.html
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |