niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nowoczesność??? Bezpieczeństwo???

nie wiem czemu edycja nie działa

DiDi

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nowoczesność??? Bezpieczeństwo???

gratuluje. teraz juz nikt mnie nie pozna, ale za to wszystko po kolei mam zapisane co się działo. dowody zawsze będą... Zastanawiam się TYLKO CO JA WAM ZROBIŁAM???????? no co?....
dzieki k4t i raqlan , sama nie do konca sie w tym orientuje...

ty zezowate mozesz teraz marudzić prawo cywilne i karne masz juz jak na tacy na we wszystkich odpowiedziach jak mowisz ze my bzdury piszemy to znaczy ze tez bzdurne jest prawo ktore jest wyzej ustalone , na twoim miejscu siedziałbym cicho i usuwał linki które udostepniłeś bo jak kobietka ci sprawe załozy to na pewno twoja gadanina na temat domniemania w sądzie nawet nie poskutkuje bo w sądzie to poslugują się PRAWEM które masz jak na tacy wyżej zwłaszcza w linku który dostałeś www.facebook.pl to jedno bo to serwis ,a profil osoby na faceboku to dwa bo to jest juz ochrona danych , twoim błędem tu było - udostępnienie profilu danej osoby na twoim miejscu na pewno cięzko mi będzie spać po nocach jak dojdzie do ciebie pozew :):) a jak naprawdę kobieta ten pozew na ciebie złozy to na 1000% nawet 50 adwokatów ci nie pomoże :) bo sprawę masz z lekka przegraną no chyba ze kobieta się nad tobą ulituje :):)

a ja z hip-hopu to najbardziej lubie braci :)

http://www.youtube.com/watch?v=KaOEVHQoHzM

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org