Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bóg na ustach.. |
A ja?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bóg na ustach.. |
:) Czy masz na mysli poprzednie 500 i obecne ok 200 ? :)) urbi et orbi !
|
|
I fajnie widzisz a jako barmanka możesz sobie jeszcze drugie tyle lekko dorobić. facmen
|
|
nokie C1-01 mam do sprzedania za 130zł od wrzesina urzytkowana 2011 papiery wszystko sprawne
|
|
|
k4t , masz się za wielką prawniczkę , 5 lat studiów prawniczych ? a gów... o wiesz ! Mnie tu nie interesuje czemu była przeciwna dziewczyna , NIE odwracaj kota ogonem , odpowiedz na KONKRETNE pytanie ! Czy jeżeli ktoś opublikuje swoje dane osobowe w mediach , a ja je przytoczę , zgodnie z treścią podaną przez autora , to CZY ŁAMIĘ PRAWO ? Internet to media ! mogła myśleć wcześniej i nie puszczać profil na ogólniedostępny !
|
|
tak na DVD w mp3 powinno się zmieścić
|
|
cichociemny dobry jesteś a ja troszkę z humorem :-) http://www.youtube.com/watch?v=4sjZkFwaLKE&feature=related facmen
|
|
megi wczuj sie w slowa o czym jacek spiewa :) to nie snobizm ale jestem po trosze indywidualista ;) Obelixie potraktuje to jako komplement ;) http://www.youtube.com/watch?v=sDUmT3wm-0A&feature=related
|
|
katarzynka , to jak się wyśpisz , to zasięgnij porady prawnej i przygotuj wykładnię prawną ! I nie kombinuj , tylko odpowiadaj na konkretnie postawione pytanie . PS: Internet to media ! mogła myśleć wcześniej i nie puszczać profil na ogólniedostępny ! W tym przypadku , NIE został naruszony regulamin WEWNĘTRZNY portalu społecznościowego , strona JEST ogólnie dostępna , NIKT , nigdzie nie kopiował danej strony , nie ingerował i nie przetwarzał danych , PUBLICZNIE został TYLKO podany link - odnośnik do tej strony ! Także pomimo , że jesteś uczona to jednak NIEDOUCZONA , mam wrażenie , że robcio jest 40 razy mądrzejszy od ciebie .
|
|
nie gniewam się , tylko jak widziałeś , że prowadzę poważną rozmowę z kimś kto się mieni prawnikiem , a nie ma o prawie zielonego pojęcia , to trzeba było dać spokój , zobaczymy jutro , czy pani " prawnik " się odezwie i czy odpowie merytorycznie i z wykładnią prawną ?
|
|
PYTANIE : Czy łamie prawo osoba podająca na innym portalu link - odnośnik , do profilu użytkownika , który dobrowolnie umieszczając swoje dane osobowe na portalu społecznościowym , ( ogólnie dostępnym ) sam je udostępnił ?
|
|
W sklepach nie ma wyboru, w Fartlandii jest największy jeśli chodzi o ilość - wózki za 900 albo 400 zł tyle że w różnych kolorach. Pierwszą spacerówkę kupowałam na allegro i kolejną też tam kupię.
|
|
cichociemny i tak to miało zostac potraktowane fajnie ze potrafisz oddzielić pewne sprawy. mnie powoli przekonujesz ze Andy C nie ma z tobą nic wspólnego. nutki super, choć wiem że to dla megan, :-) ja tarktuje to jak zabawe urbi et orbi !
|
|
|
Galeria „Veneda” będzie miała ponad 18 tys m.kw. powierzchni użytkowej i znajdzie w niej pracę ponad 500 osób – przekonuje inwestor.
|
|
raqlan , masz tu linka - odnośnik http://www.facebook.com/profile.php?id=100001083436444&sk=photos czy , żeby TO zobaczyć MUSIAŁEŚ się logować ? To co napisałeś powyżej to wiem , ale jak to się ma do KONKRETNEJ sytuacji ?
|
|
PROSZĘ czytać UWAŻNIE temat i pisać na temat ! nie rozmydlać niepotrzebnymi uwagami , stan prawny jest mi wiadomy , a interesuje mnie TYLKO KONKRETNE pytanie : czy TERAZ łamię prawo ? podając TO : http://www.facebook.com/profile.php?id=100001083436444&sk=photos
|
|
kasiulex PROSTE jak budowa cepa , a pseudo prawniczka @k4t , tego nie kuma !
|
|
Wiesz co można domniemywać w tej sytuacji? Tylko to że się zezowate szczęści zakochało, ale ktoś je odrzucił:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |