Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bezstronny sędzia w akcji... |
oj kittka kittka :):) Nam też się wydawało że nie jesteśmy :):) Przechodź do tematu i nie udawaj że jesteś nienormalna:):):)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bezstronny sędzia w akcji... |
Popieranie hipokryzji i zachłanności kościoła katolickiego w Polsce, nie jest aktem wiary, lecz działaniem na rzecz obcego mocarstwa.
|
|
Dzięki :) Od kiedy nauczyłaś się wklejać ruchome linki automatycznie stałaś sie trollicą :):) Moje gratulacje :):)
|
|
właśnie, ja tylko piszę że jest was mało :) całe szczęście że nim nie jestem :):) rudy błazen z druhem
|
|
a ło ..... i po co mnie to było? ... a chciałam być tylko pilną uczennicą i zabłysnąć w towarzystwie .. ;)
|
|
Autor: maruda (82.139.184.---) Data: 04-03-12 21:55 Pierwszy :):):) marudo proponuję zmiane nicka na "maruda pierwszy" dostojniej, a może kiedys dodamy "maruda pierwszy samozwaniec" i tu robcia zacytuje: hmmm hihi hehehe :):) facmen
|
|
W każdej osobliwości jest trochę geniusza i trochę wariata, ale życie wtedy jest takie milutkie
|
|
i na wzajem marudo .. :)
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |