Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dowcipny jak marionetka Kaczyńskiego o nazwie Duda |
obecny nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dowcipny jak marionetka Kaczyńskiego o nazwie Duda |
dobra rzecz się sama obroni
|
|
jasiu , geniuś jest i basta !
|
|
Zezowaty a co Ci sie stalo ze taka nagla zmiana w Tobie nastala.? hehe Szkoda tylko ze od tak do kazdego sie czepiasz i potrafisz naublizac. Bo nic wiecej tu nie mozesz. A co do transponder - to mysle ze jak na te forum to odpowiedzi ma najbardziej na miejscu. Doslownie pod kazdym tematem jest masakra, i wy o tym dobrze wiecie. hehe nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
|
Autor: katarzyna (---.elomza.pl) Data: 03-03-12 10:01 A znacie dobrych Dj,wodzirejów,prezenterów muzycznych? -------------------------------------------------------------------------------- w Łomży jest chyba ze trzech godnych polecenia :) nie będę wymieniał nazwisk bo ktoś mnie posądzi o autoreklamę :) Wpisz w google - z pewnością coś znajdziesz :)
|
|
poznajmy sie,mam dla Ciebie fajnego faceta,zadbany,bogaty,poprostu marzenie facet,dla kazdej kobiety.
|
|
za mało płacisz
|
|
Do mona77 dziewczynko z zapałkami co ty tak oczerniasz te zespoły dobrze wiem kim jesteś, dokładnie Joanna Żona chłopaczka który ma zespół [ jeśli mozna nazwać to coś zespołem] QUATTRO patrze na tym forum już jakiś czas i wszystkie złe rzeczy które są pisane na jaki kolwiek zespół to właśnie przez was, niech sobie każdy prześledzi wypowiedzi z kont o nazwie [ mona77, maniek maniek maniek, muzyk coś tam, i kilka innych wiec skaczcie z tym oczernianie innych zespołów bo już patrzeć na to nie mogę to ze nie doruwnujecie innym nawet do pięt to już wasza sprawa,
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |