Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ruda Benia na aucie :) |
a moim zdaniem jak zlecą odczulanie, to nie ma co się zgadzać. Brałem udział w odczulaniu na Wyszyńskiego u Mierzejewskiego i żadne skargi, że podczas odczulania dużo gorzej się czuję, nie pomagały. Zastrzyki trzeba kupować samemu (koło 200 zł na 1,5 - 2 miesiące), a i tak nic nie daje, w moim przypadku było tylko gorzej. Rzuciłem i czuje się tak jak przed.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ruda Benia na aucie :) |
to po co wpierasz swoje jak wiesz że to nie prawda?? Ja swój cel osiągnąłem.. A każdy sobie już wyrobił zdanie o Tobie na tym forum..... I żadnym wpisem go nie zdołasz zmienić....
|
|
Unicode, myślisz że ta dziewczyna chce Twoich przeprosin ? Egzamin na prawko to duży stres więc tak czy siak będzie Ciebie obwiniać za to oblanie, chodź jak twierdzisz to jej wina była. Z drugiej strony nie mogłeś tego przewidzieć , więc moje pytanie- Czy jest sens to rozgrzebywać?
|
|
i tak pewnie jest z wawy czy innej pipidówy typu Grajewo czy Pisz, wiec tu nie wchodzi...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ja bym stawiają że to whirlpool i do tego pewnie z góry ładowana Chociaż w nich częściej dzieje się tak ze płyn do płukania jest pobierany wcześniej
|
|
biess(pieczny), dziękuję za zaproszenie , może kiedyś z Tobą damy ognia , tym czasem nie bardzo mam chęć na ujawnianie się tu na forum , za dużo dzieciaków !
|
|
i robi wszystko oprócz płukania ?? facmen
|
|
to_m, Ty o swoim nic nie napisałeś , a to na co czekasz ? napisz czy jeszcze na chodzie i przypadkiem nie zatarty , wycieków nie ma ?
|
|
Kurczak. Czy to prawda że byłeś adoptowany ale cię zwrócili? Wiesz o tym że miałeś brata bliźniaka ale kot go zagryzł? Wiesz czemu?Bo ciebie się brzydził!
|
|
Panowie. Chyba mam wynik Waszego zakładu. Zakład był o to, czy najbliższe zabudowania są dalej, czy bliżej niż 500m tak? Więc posiłkując się lokalizacją wiatraka, którą biess(pieczny) wskazał i na podstawie zdjęć satelitarnych obliczyłem, że do najbliższych zabudowań jest równo: 0,4199km czyli 419m i 90cm. Jak to obliczyłem? Pozycja wiatraka i najbliższych zabudowań, wraz z ich lokalizacjami GPS Niestety mapa Google nie jest dokładna, więc najbliższe zabudowania trzeba było określić na podstawie mapy z GeoSerwera A następnie wykonać obliczanie dystansu między tymi dwoma punkami GPS: Dystans między punktami GPS To jak? Dostanę 0,5l za rozstrzygnięcie zakładu ? ;-) Sprawdźcie, czy dobrze określiłem najbliższe zabudowanie. facmen
|
|
z chomikuj ***** ***
|
|
To Ty weźmiesz swoją, ja swoją, Biess swoją i pogadamy o wiatrakach :D A tak swoją drogą to wzrokowe określenie dystansu jest niezwykle trudne. Niesamowite znaczenie ma otoczenie i perspektywa w jakim się znajduje obiekt, którego odległość chcemy ocenić. Zróbcie sobie mały eksperyment. Jakąś miarką odliczcie sobie w mieszkaniu 3,70m - bo tyle mniej więcej skakał z miejsca(z dwóch nóg, z miejsca) Adam Małysz. Wydaje się to odległością nieludzką do przeskoczenia. Natomiast ta sama odległość wyznaczona na dworze nie jest już tak bardzo imponująca. facmen Wiadomość zmieniona ()
|
|
Wisienka:):) Mam lepszy pomysł :) Ty w ramach rewanżu zaprzyjaźnij się ze mna :):):):)
|
|
żarty sobie robicie a dla mnie to nie jest błahy problem...tak to jest być dobrą żoną, zawsze się trafi niewdzięcznik...
|
|
Dziewczyno Ty jutro zadzwon do damy i umow sie na spotkanie . Jasno wyznacz granice . Ile to zwiazkow przez takie przyjaznie sie rozpadlo. A mezowi zrob pyszna kolacje , spokojnie porozmawiaj o swoich watpliwosciach . I wez se troche wolnego od domowych obowiazkow. Kino w Lomzy jest wyrwij sie od czasu do czasu , moze basen , maz zakochal sie w slicznej dziewczynie a nie w kopciuchu .
|
|
|
Wisienka123 nie działaj pod wpływem emocji... zawsze troszkę się uspokój,chociaż wiem że to ciężko tak postąpić w danej chwili.... tu masz link i poczytaj może warto i tam poszukać pomocy?? http://www.kuria.lomza.pl/index.php?wiad=127
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|