Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nie da się o bogu na trzeźwo..? |
jak już chcecie golić jaja, to może lepiej zastosować depilację laserową ( tylko uważajcie, ażeby przy tym ich nie ugotować na twardo) co do uśmiechu przy goleniu jaj, to na twarzy pojawi się raczej grymas z bólu u golonego i szyderczy śmiech u postronnych obserwatorów
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nie da się o bogu na trzeźwo..? |
Najlepsze jest emule, trzeba to zainstalowac a pózniej tylko ze stronki osloskop.net sciagac filmy. Zawsze sa najnowsze, te co dopiero w kinach beda oglądane
|
|
Popieram ryba22 z tym, że ze sraniem za długo by zeszło, ale osikać warto i chyba to zrobię. Namawiam innych.
|
|
Zezuś...nie podpuszczaj??? Roberto,mało wiesz;-)Bardzo malutko.
|
|
W teleekspresie mówili wczoraj ,że miał 18-stke. Pewnie za bardzo zabalował haha
|
|
a kiedy rozpoczecie sezonu handlowego? masakra
|
|
ja tam w tobie bies wroga nie szukam ale czasami zastanów się co piszesz , bo ja w szambie nie mieszkam pozdrawiam i proszę więcej na mój temat nie pisać takich bzdur ok. ? :) rudy błazen z druhem
|
|
zabolało gdy pokazałem zdjęcie?? i czytaj uważnie to co piszę.O mieszkaniu w nim nawet nie wspomniałem.... A kto tu kogo obraża?? Czy chociaż słowem Ci ubliżyłem?? O to Twoje słowa: "i ty mówisz i inni mówią ze ty inteligętny jesteś ??????" W tym momencie nie tylko mnie obrażasz ale i innych forumowiczów.... kolejne cytaty: "Autor: robciu (---.182.32.10.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl) Data: 02-03-12 23:24 omannio :):) bo mam to na przeciwko siebie i co mam mu może przyznać racje ??? zobaczył że coś się dzieje i górala udaje ??? żebym tam nie pracował i nie widział na własne oczy to bym głupot nie pisał a jak ktoś chce zabłysnąć to już nie moja wina ....." "Autor: robciu (---.180.208.146.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl) Data: 02-03-12 23:13 twardy to on może i jest ale na forum ha ha ha haaaa :):)" "Autor: robciu (---.180.208.146.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl) Data: 02-03-12 22:57 bo za co on kupi mi litra ????" zarzucasz mi kłamstwo... pomimo że udowodniłem że nie masz racji.... zastanów się nad tym co piszesz....
|
|
rok.sana. jak masz te leki to ja od ciebie odkupie telefon 500811155
|
|
robciu , przeproś biess(pieczny) i po sprawie, nie masz racji !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |