Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polacy, po raz pierwszy od lat macie wybór. PiS jest największym zagrożeniem od 1939! Albo KONFEDERACJA, lista nr 4 albo multi-kulti, LGBT, katastrofa ekonomiczna i oddanie Polskiego majątku żydom ! |
dzieci czas spać.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polacy, po raz pierwszy od lat macie wybór. PiS jest największym zagrożeniem od 1939! Albo KONFEDERACJA, lista nr 4 albo multi-kulti, LGBT, katastrofa ekonomiczna i oddanie Polskiego majątku żydom ! |
oj adaho adaho
|
|
Re: Polacy, po raz pierwszy od lat macie wybór. PiS jest największym zagrożeniem od 1939! Albo KONFEDERACJA, lista nr 4 albo multi-kulti, LGBT, katastrofa ekonomiczna i oddanie Polskiego majątku żydom ! |
Robciu ,skoro nie wiesz co to jest to czemu interesuje Cię cena??
|
|
Autor: patryciusz (---.cdma.centertel.pl) Data: 02-03-12 21:28 robciu ty tego nigdy nie zrozumiesz jesteś z innych sfer. a co ty rozumiesz ??? jeśli nie wiesz kto ja jestem to czemu mnie oceniasz ???? STRANSKY
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |