Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zaszczuli człowieka |
a co byś chciał robić żuczku ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zaszczuli człowieka |
Ja zawsze koszulki kupuję sobie w używakach :):) I wcale nie czuję się gorszy od tych którzy kupuja tej samej marki za 60 zł :):) A ja kupuje po 6 :):):) Z tą tylko różnicą :):) Moja koszulka jest w mieście tylko jedna bo za 6 zł:) A tych po 60 jest dziesiątki :):):) rudy błazen z druhem
|
|
ja ostatnio trafiłem kumulację , teraz czekam na przelew
|
|
No nie wpadłem na to.
|
|
zezowaty,a może dla mnie masz jakąś pracę?
|
|
Hmm.... szczerze to nie wiem. Jestem raczej humanistą. Ale do pracy dla 16 latka nie są chyba potrzebne jakieś specjalne umiejętności. przynajmniej tak mi się wydaję :D
|
|
Moim zdaniem mieszkania u nas powinni max kosztowac 1500zl m2,jesli zarabiamy 1500zl netto tyle samo powinnismy placic za1m2,tak jest na calym swiecie ile zaraniamy miesiecznie tyle kosztuje 1m2 mieszkania dla przykladu w New York 2000tys dolarow miesiecznie zarabiamy i mieszkanie kosztuje 2000 tys dolarow m2 w Niemczech tak samo 2000tys euro i nowe mieszkanie 2000tys m2.Wtedy gospodarka bedzie sie nakrecac i kazdy bedzie zadowolony.Tak jak teraz jest to bzdura 2500-3000tys m2,ktos nas robi w balona.
|
|
... za młody jesteś i myślę , że przy robocie to ty możesz tylko postać ze swoim humanizmem , niestety nie ,
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |