Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
teraz platfusy przegrają z kretesem |
Tylko na tych forach ludzie się znają więc za dużo pewnie nie wyciśniesz kasiory
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: teraz platfusy przegrają z kretesem |
ja tam wiem że ktoś mojego nie wygodnego posta usunął dziś na tvn w uwadze ok 19.45 będzie o tym jak tłumaczył się JBB wiedzieli wiedzą tylko winny zaprzecza: nigdy na pewno nigdy nie braliśmy od tej firmy nic, ktoś normalny powiedziałby nie wiem nie pamiętam muszę sprawdzić a nie wypraszał ludzi za drzwi... btw. zezowaty ma chyba udziały w JBB nie dajcie sobie wcisnąć tego kitu!
|
|
santero przeróbka to jest taka wywalamy zbiorniki i montujemy palnik z olejowego na gazowy i już bez przesady taki koszt to nie koszt
|
|
4lomza to porażka(powtarzam po raz któryś ale przynajmniej głosze prawde he)
|
|
place poszly do gory w domelu ?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
marne
|
|
dwa lata temu dostawałem 8zł za godzinę - nie wiem jak jest teraz
|
|
W niektórych miejscach już w tym roku za późno na szukanie pracy! Szukasz pracy zobacz warto: www.abantonino.blog.onet.pl http://www.20dollars2surf.com/?ref=480529
|
|
Masakra ...
|
|
Wiecie może coś więcej o tych naukach pływania dla 3 latków?gdzie mozna dziecko zapisać na taki kurs?
|
|
ja autobusem
|
|
witam. mam problem chec zalozyc strone na cba.pl no i podczas instalacji pod okienkami do wpiasnia bazy MySQL itp am napisane cos takiego : zanim przejdziesz dalej, zmień poziom dostępu dla plików conf.inc.php i install.php (lub update.php) na poczatku na to nie zwracalem uwagi lecz po wpisaniu wszystkiego prawidłowo i wcisnięciu INSTALUJwyskoczyl mi taki komunikat: Błąd połączenia z bazą, Sprawdź ustawienia! mogłby mi ktoś pomoc co mam zrobic . ? "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
a i wgrajcie lepszego amx bez zadnych ******* bo to spowalnia prace serwera;]
|
|
lambo a ile sobie zyczysz za takie wypozyczenie?:) "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |