Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezes sądu z nadania Ziobry zatrudnił swych synów. |
napewno z nas kazdy zna komedie "Graczykowie Bula i spola" A GLOWNY AKTOR Wawrzecki jest synem Wawrzeckiego , ktory zostal starcony za machlojki miesem w sklepach na terenie W-wy! wiec ilu jest takich "wawrzeckich"???! a ja GDZIE BYLA INSPECJA SANITARNA Z LOMZY???!!!!!!!!!!!!!! nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezes sądu z nadania Ziobry zatrudnił swych synów. |
wtedy płacz a co ma być
|
|
dom ok 200 m2 Dzięki za info Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
|
|
Pamiętaj jednak o doprowadzeniu gazu " z nitki " do domu , zależy od odległości a koszty są dość spore, nie wymieniasz dyszy , tylko palnik ! santreo , bzdury piszesz , robiłem u siebie to wiem , gazownia Ci tego nie odbierze jak to zrobi kowal , a palnik nie jest taki drogi
|
|
santreo Piszesz dużo nie zastanawiając się nad tym CO piszesz , jak to nie udowodnią , wszystko zależy od odpowiedniego podejścia i tego czy będą chcieli . W dokumentach są faktury zakupu , od kogo i jakie ilości , jak się wytłumaczą co z tym zrobili , gdzie to jest , czy gdzie to zostało zutylizowane ? Są biegli sądowi , eksperci w tej branży , są normy technologiczne . Jeżeli nie używali TEJ soli , to muszą przedstawić żródło zakupu i faktury na sól spożywczą . Produkowali bez ? Można to obliczyć orientacyjnie i dołożyć domiar . Są odpowiednie służby i instytucje .
|
|
Nie laptop ,komputer pc stacjonarny 2 rdzeniowy tylko się zastanawiam czy sprzedać z dyskiem czy bez
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |