Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSlamiści mają w tyłku kilkadziesiąt tysięcy kobiet |
Nie sądzę, że właściciele chcieliby być kojarzeni z tą katastrofą u wybrzeży Toskanii , to raczej jakiś sentyment do Hiszpanii, coś z hiszpańskiego : concordia = harmonia, zgoda. Po prostu to niefortunny zbieg okoliczności , a nazwę mieli już wcześniej wymyśloną, może nawet i logo na reklamę czy też np na zastawie stołowej , serwety , obrusy itp . Mam tylko nadzieję, że ten lokal nie pójdzie na dno jak włoski wycieczkowiec. Od przybytku głowa nie boli i należy się tylko cieszyć , że coś nowego tu powstało. Czas pokaże jak to będzie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSlamiści mają w tyłku kilkadziesiąt tysięcy kobiet |
rzepicha Zastanów się najpierw jak coś napiszesz , KTO na soli OSZCZĘDZA ? producenci, zakłady spożywcze ? To był przektęt i oszustwo pewnej grupy ludzi " mafii solnej " , oni nie oszczędzali tylko kombinowali , sól przemysłowa przed przepakowaniem była cztery razy tańsza niż po przepakowaniu i zafakturowaniu jako sól spożywcza to są grosze na 1 kg , ale pomnożyć to przez tysiące ton rocznie ?
|
|
panie z sanepidu zajmuja się pierdołami reszta im zwyczajnie umuka. Ta firma tkwi w głebokim PRL. Budzą się z tego letargu dopiero jak sie coś wydarzy wtedy ruszaja w teren z probówkami ha ha.
|
|
witam, mam do odsprzedania nowe leki, syrop aerius i maśc protopic. kupiłam ale mi się jednak nie przydały. sprzedam taniej niż kupiłam.
|
|
niestety mamy w sobie dużo chemi bo większość produktów to chemia tusk chce żebyśmy dłużej pracowali a kto dożyje tej emerytury jak tyle chemi w produktach zesramy się a nie dożyjemy w dzień zmarłych szedłem postwić świeczkie na grobie dosyć daleko i zerkałem na inne groby ile ludzie żyli dwóch na dziesięciu dożyło 70 roku i dlatego ,,lauracrow1'' dobrze napisałaś o naszej służbie zdrowia jak nieposmarujesz idziesz do piachu
|
|
Jeśli chodzi o chleb to jest on w Łomży produkowany głownie na naturalnym zakwasie bez dodatków chemicznych chociaż zdarzało się w przeszłości że niektóre piekarnie stosowały polepszacze. Co innego bułki tu wszędzie proch jest na porządku dziennym. Sprawą soli natychmiast powinien zająć się sanepid i natychmiast przeprowadzić kontrole we wszystkich nie-tylko piekarniach ale i zakładach spożywczych! Wejdź zobacz warto: www.abantonino.blog.onet.pl http://www.20dollars2surf.com/?ref=480529
|
|
Sanepid do dzieła!!! Wejdź zobacz warto: www.abantonino.blog.onet.pl http://www.20dollars2surf.com/?ref=480529
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |